Ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί - «Η εβδομάδα με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη ξεκινά με...»

Οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί - «Η εβδομάδα με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη ξεκινά με...»

Η Άση Μπήλιου προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα, λέγοντας πως ξεκινά με κάποια ένταση με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη.

Ωστόσο, όπως ακούσαμε να λέει στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», στην πορεία της βελτιώνονται αρκετά τα πράγματα. Ενώ, σας έχουμε και αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις.

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μοιράζεται στα δυο με μια ευδιάκριτη γραμμή που χαράσσουν οι αστρολογικές προδιαγραφές στο μέσο του. Βλέπετε ολοκληρώνονται μέσα στον Νοέμβριο και οι τελευταίες ανάδρομες φαινομενικά πορείες όλων των προσωπικών πλανητών, δηλαδή του Ερμή στις 3/11 και του Άρη στις 14/11.

Αν νιώθατε στασιμότητα, αν βιώσατε καθυστερήσεις το προηγούμενο μεγάλο διάστημα κι αν τίποτε δεν ολοκληρωνόταν όσο κι αν το προσπαθούσατε, μετά τις 15/11 οι ρυθμοί θα είναι διαφορετικοί και τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν λίγο πιο γοργά.

Και λέω λίγο, γιατί μετά από κάθε ανάδρομη φαινομενικά πορεία χρειάζονται κάποιες ημέρες για να επανέλθουν οι πλανήτες στη σωστή τους ταχύτητα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 4/11 και μέχρι τις 10/11 στον Ζυγό και έπειτα στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να φέρει πολλές αποκαλύψεις για καταστάσεις που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα και το πράγμα στην επικοινωνία θα αρχίσει να ξεκολλάει κι επιτέλους να συνεννοούμαστε.

Άση Μπήλιου αστρολογικές προβλέψεις

Ο Άρης επίσης βγαίνοντας από τη «χειμερία» νάρκη, στην οποία βυθίστηκε μετά τις 9/9 και μέχρι τις 13/11, δειλά δειλά θα αρχίσει να τονώνει την ενέργεια μας, να τονίζει τις επιθυμίες μας και να μας κάνει πιο ενεργητικούς και διεκδικητικούς.

Όμως τον Νοέμβριο ολοκληρώνεται και η τελευταία όψη Δία-Πλούτωνα στις 12/11, που αν έχετε διαβάσει το άρθρο μου για την αστρολογία του κορωνοϊού θα γνωρίζετε ότι την έχω συνδέσει κατά ένα μέρος με αυτή την όψη. Είναι η τρίτη και τελευταία όψη Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θεωρώ ότι φτάνουμε στην κορυφή της επιρροής της με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αυτή την περίοδο.

Η Νέα Σελήνη στις 15/11 στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά Σελήνη, μας ανεφοδιάζει ψυχικά ώστε να βρούμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να διεκδικήσουμε αυτά που είναι σημαντικά για μας.

Τα γενέθλια των Τοξοτών ξεκινούν φέτος (δεν συμβαίνει κάθε χρόνο την ίδια μέρα) στις 21/11, καθώς ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 11:40 μ.μ. Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με την αναζήτηση της αλήθειας, την πίστη, τη φιλοσοφία, αλλά και με την ηθική.

Ξεκινά μια περίοδος που θα παλέψουμε για τη δική του αλήθεια ο καθένας από μας και για τις πεποιθήσεις μας. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11.

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη της χειμερινής περιόδου και η δεύτερη της χρονιάς στον νέο άξονα εκλείψεων, που περιλαμβάνει τα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη. Θέματα που σχετίζονται με τις θρησκείες, θέματα ταξιδιών και χειμερινού τουρισμού, φαίνεται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο με τις εκλείψεις της χειμερινής περιόδου, όπου θα παρατηρηθεί και μεγαλύτερη πόλωση, αλλά και ένταση.

Συνήθως με τις εκλείψεις αποκαλύπτονται πράγματα και πληροφορίες που αγνοούσαμε και απαιτούν από μας να κάνουμε αλλαγές, παίρνοντας όμως ενεργό ρόλο στις αλλαγές αυτές.

Τις δικές του αστρολογικές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα έκανε και ο Κώστας Λεφάκης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο γνωστός αστρολόγος.

Πηγή: asibiliou.gr