Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα εναλλάσσονται οι καλές και οι κακές στιγμές στην καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που θα το τηρήσετε χωρίς παρεκκλίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά από τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σχετίζονται με άνδρες της οικογένειάς σας, με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υγεία ενός ατόμου στην οικογένειά σας θα απαιτήσει προσοχή.

ΛΕΩΝ

Να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που σας προσεγγίζουν για να σας βοηθήσουν, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχουν αγαστές προθέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα απομακρύνετε αρκετά προβλήματα και θα εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όχι μόνο σας δυσαρεστούν κάποιες καταστάσεις, μειώνουν και τις μακροπρόθεσμες πιθανότητες να πετύχετε όσα θέλετε πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η εβδομάδα προχωρά, κάντε μια ειλικρινή αυτοαξιολόγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χάρη και η γοητεία σας λάμπουν λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα διαταραχθεί η αίσθηση της αρμονίας σας και του κόσμου γύρω σας.

Διαβάστε εδώ και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη μέχρι και τις 15/11!

Πηγή: eradio.gr

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Εγκαταλείψτε τη συνήθη πρακτικότητα και λογική σας, παρασυρθείτε από το πάθος που θα εκπλήξει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα πέσουν οι αναστολές σας. Και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία παρά τη μνήμη σας, για να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε τη σχέση σας!

Ταύρος

Μπροστά σας έχετε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση. Αν είχατε φαντασιώσεις για κάποιο άτομο που θέλετε να έρθετε πιο κοντά, η λαχτάρα να βρεθείτε μαζί του γίνεται σχεδόν αφόρητη. Αν μείνετε επικεντρωμένοι σε όσα είναι πραγματικά σε αυτή τη σχέση, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Δίδυμοι

Αν βγείτε με κάποιον/α για πρώτη φορά, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί. Μπορεί να εμπλακείτε πολύ γρήγορα σε μια αρκετά έντονη κατάσταση, που αργότερα θα αποδειχθεί σαθρή. Ούτε οι συζητήσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές αυτή τη στιγμή. Αφήστε τη σχέση να εξελιχθεί φυσικά.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιον που θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει, προκειμένου να μην ανακαλύψετε κάτι για μια ερωτική κατάσταση. Για αυτό μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε οποιαδήποτε κατεύθυνση με την οποία δεν αισθάνεστε καλά. svg%3E

Λέων

Η συνήθης προσγειωμένη στάση σας μπορεί να σας εγκαταλείψει σήμερα. Εάν έχετε μια νέα σχέση, απλώς προχωρήστε προσεκτικά για να αποφύγετε τις παγίδες. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τον/την σύντροφό σας για κάτι που υποπτεύεστε.

Παρθένος

Ορισμένες ενδιαφέρουσες και βαθιά ερωτικές καταστάσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αν ψάχνετε σχέση, μην παρασυρθείτε από το πρώτο άτομο που φαίνεται να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. Μπορεί να υπάρχει μια παγίδα κάπου, που δεν μπορείτε να εντοπίσετε άμεσα.

Ζυγός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια ρομαντική μέρα, αρκεί να παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με κάποιον/α που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας δραματικά. Αλλά πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να ονειροπολήσετε, να περάσετε χρόνο σκεπτόμενοι τι θέλετε από την ιδανική σχέση. Αλλά για να αξιοποιήσετε τη στιγμή, σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε αυτήν που έχετε, παρά να ελπίζετε σε πράγματα που μπορεί να μην σας βγουν. svg%3E

Τοξότης

Εάν τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε συνεχώς ένα πιθανό ερωτικό ταίρι, πρέπει πλέον να δραστηριοποιηθείτε. Η ενέργεια της μέρας μπορεί να σας παρασύρει, αλλά θα ήταν καλύτερα να μάθετε πώς είναι πραγματικά η κατάσταση μεταξύ σας προτού αφεθείτε.

Αιγόκερως

Θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε δύο φορές πριν κάνετε ξαφνικές κινήσεις στην ερωτική σας ζωή. Ακόμη κι αν είστε βέβαιοι για τα κίνητρά σας, ας περιμένετε τουλάχιστον άλλη μία μέρα πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Ο χρόνος θα αποκαλύψει τα πάντα.

Υδροχόος

Εάν θέλετε να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα τέλειο ρομαντικό περιβάλλον, επωφεληθείτε από τη σημερινή ενέργεια. Ετοιμάστε ένα δείπνο με κεριά στην άνεση του σπιτιού σας. Βάλτε απαλή μουσική, μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό και κάντε το βράδυ αξέχαστο.

Ιχθύες

Κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα, που σας δίνει την αίσθηση ότι μια σχέση θα ανθίσει. Αλλά προτού παραδοθείτε ολοκληρωτικά και δείτε αυτό το άτομο ως το μοναδικό για εσάς, δώστε λίγο χρόνο. Αυτός μπορεί να βελτιώσει περισσότερο τα πράγματα, είτε να σας επιτρέψει να δείτε κάτι που δεν βλέπατε στο παρελθόν.

Πηγή: pagenews.gr