Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας παρά το χάος γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην υπερβάλλετε με τον εαυτό σας και μην τον πιέσετε να κάνει περισσότερα από όσα αντέχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε γνωριμίες, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στη δουλειά και μελλοντικά, θα σας απογειώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, πρόκειται να πραγματοποιηθούν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αρκεί να έχετε υπομονή -κάτι που δε σας χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε περισσότερες γνώσεις, γύρω από μια ειδίκευση που σας ενδιαφέρει, η οποία θα φανεί πολύ χρήσιμη στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, όμως να ξέρετε πως θα προκύψουν έκτακτα έξοδα, που δεν είχατε υπολογίσει.

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έκτακτα έξοδα, λογαριασμοί και μια μεγάλη αγορά στο προσκήνιο. Μην τρομάζετε με αυτό, καθώς πιθανότατα να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η εβδομάδα προχωρά, κάντε μια ειλικρινή αυτοαξιολόγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα έρθετε πιο κοντά με ορισμένα πρόσωπα που εκτιμάτε πολύ και θεωρείτε ότι σας αξίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Απολαύστε την συντροφιά τους και συζητήστε ενδότερες ανησυχίες που μπορεί να σας προβληματίζουν.

Διαβάστε εδώ και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη μέχρι και τις 15/11!

Πηγή: eradio.gr

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Είστε λίγο μυστικοπαθείς σε σχέση με ένα συγκεκριμένο γεγονός… Αλλά μπορεί να επηρεάσει την επαφή με τον/την αγαπημένο/η σας. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια συζήτηση. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο ίδια οπτική για την κατάσταση, ώστε να διαλύσετε περαιτέρω φόβους ή εντάσεις.

Ταύρος

Η συζήτηση είναι απαραίτητη αν θέλετε να βελτιώσετε την επικοινωνία στη σχέση σας αλλά πρέπει να είναι το σωστό είδος. Μην ξεπετάτε τα δύσκολα ζητήματα για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Και οι δύο πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ουσιαστικά προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, για να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για αυτά. Μέσα στον θυμό σας μπορεί να αισθάνεστε δικαιολογημένοι να λέτε οτιδήποτε. Αλλά αν εστιάζετε μόνο στα αρνητικά, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Καλύτερα συζητήστε με ειλικρίνεια και ανοιχτό μυαλό.

Καρκίνος

Όλες οι συζητήσεις αποτελούνται από λέξεις. Αλλά υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στις γνήσιες και τις επιφανειακές αλληλοεπιδράσεις. Μπορείτε να ανακαλύψετε πράγματα για το πώς επικοινωνείτε με το ταίρι σας. Αφεθείτε να πείτε αυτό που αισθάνεστε και μην προσποιείστε. Αν μάθετε να μιλάτε από καρδιάς, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας.

Λέων

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε εδώ και καιρό. Μην τον/την βομβαρδίζετε με ερωτήσεις, θα τον/την τρομάξετε. Εάν νοιάζεστε πραγματικά για αυτό το άτομο, δώστε λίγη προσοχή στα συναισθήματά του.

Παρθένος

Σας αρέσει να μιλάτε με κόσμο και σήμερα μια συζήτηση μπορεί να είναι μαγική. Θα είναι το κλειδί για την εξέλιξη μιας πιο γόνιμης και στενής σχέσης, με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θα εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας και θα τα εκφράσετε με ειλικρίνεια.

Ζυγός

Κάτι θα συμβεί σήμερα, που θα σας φέρει πιο κοντά σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μέσω της συζήτησης θα ανακαλύψετε πόσα κοινά ενδιαφέροντα μοιράζεστε. Εάν υπάρχουν δύσκολα ζητήματα που πρέπει να συζητήσετε, κάντε το τώρα για να εξασφαλίσετε μια ομαλή διαδρομή.

Σκορπιός

Η συζήτηση είναι σημαντικό βήμα για να πάρετε σωστές αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγκρουση, ανάμεσα στο να κάνετε το δικό σας και στις απαιτήσεις που έχετε από την σχέση… Είτε στην απόκρυψη πληροφοριών προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο πάνω στον/στην σύντροφό σας. Είναι καλύτερο να επικοινωνείτε με την καρδιά και όχι με την λογική σας. svg%3E

Τοξότης

Να είστε προετοιμασμένοι για μια έντονη συζήτηση με το έτερό σας ήμισυ. Υπάρχει μια έντονη αίσθηση ότι παλεύετε λεκτικά, για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο θα πάρετε αυτά που ξέρετε ότι αξίζετε. Αλλά τουλάχιστον είστε και οι δύο ειλικρινείς μέχρι ενός σημείου!

Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε ασυνήθιστα επιφυλακτικοί στις συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν έχετε την αίσθηση ότι θα ανταποκριθεί σε όσα έχετε να πείτε με θετικό και ανοιχτό τρόπο. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς, αν όχι μαζί του/της, τουλάχιστον με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που θέλατε εδώ και καιρό με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε για κάποια δύσκολα θέματα… Αλλά και οι δύο αντιλαμβάνεστε ότι είναι απαραίτητο να τα θίξετε τώρα, προτού προκύψουν περαιτέρω παρανοήσεις. Το πρώτο βήμα πάντα είναι το πιο δύσκολο.

Ιχθύες

Παρόλο που κατά βάθος ξέρετε ότι έχετε δίκιο, αξίζει να κάνετε τη συνομιλία επιβεβαίωσης ότι ο/η σύντροφός σας κατανοεί την κατάσταση. Και οι δύο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα αλλά μπορείτε να δεχτείτε ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι.

Πηγή: pagenews.gr