Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Λίτσα Πατέρα τα αποκάλυψε όλα για τα ερωτικά στο Πρωινό - «Το Σ.Κ θα είναι...»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Η Λίτσα Πατέρα τα αποκάλυψε όλα για τα ερωτικά στο Πρωινό - «Το Σ.Κ θα είναι...»
Ζώδια 01.12.2020 12:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το Πρωινό έκανε αποκαλύψεις για τα ερωτικά των 12 ζωδίων, οι οποίες είναι και πολύ θετικές, αφού αυτό το Σ.Κ που μας έρχεται είναι πολύ ερωτικό και ρομαντικό, αλλά και τρυφερό.

Μια πολύ σημαντική ημέρα για τα ερωτικά μας είναι και η 10η Δεκεμβρίου, όπου θα υπάρξουν πάθη, όπως και η 15 θα είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα.

Όσον αφορά για σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στου; Διδύμου κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε μια πολύ όμορφη ημέρα.

Δείτε ωστόσο αναλυτικά και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 30/11 έως 6/12!

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό για τα ερωτικά των ζωδίων

Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Κριός & Λέων

Ο Κριός χαρακτηρίζεται από πάθος και επιθετικότητα, μιας και έχει κυβερνήτη τον Αρή και όταν βάλει ένα ταίρι στο μάτι δεν πρόκειται να φοβηθεί να το κυνηγήσει. Από την άλλη, ο Λέων λατρεύει να αγαπιέται για αυτό και το ενδιαφέρον του Κριού του αρέσει πολύ. Επιπλέον, είναι δυο ζώδια που ξεπερνούν γρήγορα τα πληγωμένα συναισθήματα τους και ανοίγονται σχετικά γρήγορα σε κάποιον που θα τους αρέσει.

Καρκίνος & Ιχθύς

Δυο ζώδια του νερού, που είναι πολύ ταιριαστά μεταξύ τους, με τον ντροπαλό Καρκίνο να διστάζει στην αρχή να μπει σε μια ρομαντική περιπετεία, όμως ο Ιχθύς μπορεί να τον βοηθήσει να βγει από το καβούκι του. Μιας και ο Ιχθύς είναι αρκετά διαισθητικός, μπορεί να καταλάβει τον Καρκίνο και το τι θέλει ώστε να νιώσει ικανοποίηση και αυτό είναι η συναισθηματική ασφάλεια. Ο Καρκίνος από την πλευρά του, ψάχνει την βαθιά σύνδεση και την πραγματική αφοσίωση, κάτι που αναζητά και ο Ιχθύς.

Ζυγός & Λέων

Είναι δυο έντονα ζώδια και είναι πολύ πιθανό ο έρωτας τους να ξεκινήσει από μια κοινή ματιά, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Η σχέση τους είναι χαρισματική και οι δυο τους εκπέμπουν ζεστασιά και γοητεία. Από τη μια ο Λέων, όταν θέλει κάποιον τον διεκδικεί μέχρι τέλους, ενώ από την άλλη η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη, τον κάνει ακραία ρομαντικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αστρολογικός... συναγερμός από την Μπήλιου - «Η εβδομάδα ξεκινάει με μια...»

Προειδοποιεί τα 12 ζώδια η Λίτσα Πατερά - "Οι επόμενες ημέρες κρύβουν...

Share