Άση Μπήλιου: Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια "ανάσα" για αυτά τα ζώδια!

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια

Η 'Αση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου. Μάλιστα σημείωσε πως μέσα στο Δεκέμβρη θα γίνει μια μεγάλη σύνοδος η οποία θα επηρεάσει αρκετά.

Στις 14/12 έχουμε την δεύτερη της περιόδου του Τοξότη και την επόμενη μέρα της είσοδο της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο. Στις 21 Δεκεμβρίου έχουμε τη μεγάλη σύνοδο Δία Κρόνου όπου θα επηρεάσει το μέλλον, την τεχνολογία και την επιστήμη.

Επιπλέον έπειτα από 3 χρόνια τα παρορμητικά ζώδια θα πάρουν μια ανάσα και δεν θα έχουν πια το μεγάλο βάρος και τα εμπόδια που είχαν μέχρι στιγμής. Μεγάλη προσοχή ωστόσο πρέπει να δώσετε και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Ποια ζώδια πρέπει να κινηθούν με προσοχή;

«Σούσουρο» με την πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου - «Ανατροπή με την Αφροδίτη την Παρασκευή...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, η Άση Μπήλιου μίλησε για μία μεγάλη ανατροπή που θα φέρει η Αφροδίτη μαζί με τον Ουρανό και δημιούργησε «σούσουρο» στο πλατό.

«Η εβδομάδα έχει πιο συμπαθητικές και θετικές όψεις με την προηγούμενη. Ο Ερμής έχει καλές όψεις με αρκετούς πλανήτες. Το Σαββατοκύριακο θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Δία και αυτές οι όψεις θεωρούνται θετικές και δημιουργούν προοπτικές.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε μία αντίθεση γιατί η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό. Θα δημιουργήσει αντίθεση λοιπόν με τον Ουρανό και θα φέρει απρόοπτα, είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά. Όχι απαραίτητα κάτι αρνητικό αλλά σίγουρα θα δούμε την Παρασκευή να συμβαίνει κάποια ανατροπή», είπε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.