Άση Μπήλιου προειδοποιεί για το Σαββατοκύριακο - «Η Σελήνη θα βρίσκεται στον...»

Οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου προειδοποιεί για το Σαββατοκύριακο - «Η Σελήνη θα βρίσκεται στον...»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις μετέφερε η Άση Μπήλιου και προειδοποίησε για το Σαββατοκύριακο, λέγοντας πως η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπίο, ωστόσο την Κυριακή περνά στον Τοξότη.

Από την άλλη, σήμερα έχουμε μια πολύ δυναμική όψη ανάμεσα στον ήλιο και τον Άρη και θα έχει γενικά η ημέρα πολλά απρόοπτα γεγονότα. Δείτε και εδώ τα ζώδια της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις τις Άσης Μπήλιου

Αποκάλυψη από την Άση Μπήλιου - Οι 4 κρίσιμες μέρες της εβδομάδας (7-13/12) για τα ζώδια

Η Άση Μπήλιου μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις της στο asibiliou.gr θέλησε να κάνει μία αστρολογική αποκάλυψη για τις 4 πιο κρίσιμες μέρες της εβδομάδας που ξεκινά (7-13/12), οι οποίες θα επηρεάσουν την καθημερινότητα των ζωδίων.

Αυτές είναι οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για αυτή την εβδομάδα (7-13/12)

  • Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 9/12, μπορεί να δημιουργήσει μια τάση για εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, διάψευση προσδοκιών, ψεύτικες ελπίδες και χρειάζεται προσοχή, καθώς πρέπει να αποφύγουμε δεσμεύσεις εκείνη την ημέρα ή υπογραφές συμφωνιών κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε τις υποσχέσεις, γιατί πολύ πιθανόν να μείνουν… υποσχέσεις και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.
  • Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 10/12 υπόσχεται μια καλύτερη εξέλιξη σε οικονομικά θέματα και μοιραίες έλξεις, αλλά πολλές φορές δίνει τάση για ζήλιες, εμμονές και κτητική διάθεση. Μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, αγορές μόδας, οικονομικές συζητήσεις ή απλώς να καταθέσετε τον έρωτα σας σε κάποιο άτομο.
  • Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό στις 11/12 είναι μια φανταστική όψη δύναμης, πρωτοβουλιών και δράσης, που ευνοεί ιδιαίτερα την άσκηση, την υγεία, τους αθλητές και βοηθά να πάρουμε την απόφαση να βάλουμε κίνηση στη ζωή μας. Θετική μέρα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.
  • Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 13/12 δίνει τάση για αφηρημάδα, για παραπληροφόρηση, για έλλειψη συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη, διασπορά ψευδών ειδήσεων και να αυξάνονται οι θεωρίες συνωμοσίας. Πιο προσεκτικοί και πάλι πρέπει να είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Το δικό του συναγερμό βέβαια σήμανε και ο Κώστας Λεφάκης για αυτή την εβδομάδα. Δείτε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις του.