«Καμπανάκι» από τη Λίτσα Πατέρα - «Στις 21 του μήνα έρχεται...»

Η πρόβλεψη που επηρεάζει και το θέμα του εμβολίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καμπανάκι» από τη Λίτσα Πατέρα - «Στις 21 του μήνα έρχεται...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να κρούσει ένα «καμπανάκι» για την 21η Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ημέρα καθώς θα βρεθούν σε κοινή τροχιά ο Δίας και ο Κρόνος.

«Ο Δίας και ο Κρόνος είναι περίπου στις ίδιες μοίρες. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή γιατί στις 21 του μηνός έχουμε την πλανητική σύνοδο. Πέρσι έβλεπα ότι θα ερχόταν μία δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος του χρόνου θα υπάρξει μία ελπίδα για να αλλάξουν όλα.

Τότε είναι και η επίσημη μέρα για την έγκριση του εμβολίου. Υπάρχει μία ελπίδα χαράς στην κοινωνία. Αυτή η μεγάλη σύνοδος είναι σημαντική γιατί αρχικά ορίζει την 20ετία και επιπλέον, ο Κρόνος έχει να κάνει με τις κυβερνήσεις ενώ ο Δίας με όλα όσα αλλάζουν», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, ενώ αξίζει να δείτε και όσα είπε η Άση Μπήλιου για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας..

Οι αποκαλύψεις της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό - «Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου...»

Αποκαλύψεις για όλα τα ζώδια έκανε χθες στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα και ήταν ιδιαίτερα θετικές και για τα 12. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη για αυτό και πρέπει να χαρούμε αυτές τις ημέρες μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Σήμερα από την άλλη, είναι η ημέρα για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας. Όμως την άλλη εβδομάδα τα πράγματα ζορίζουν για αυτό πρέπει να ρυθμίσετε όλες τις υποθέσεις σας.

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη

ΚΡΙΟΣ

Να χαίρεστε που έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε μια δυσάρεστη κατάσταση χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως πείσετε τον εαυτό σας πως τα ρομαντικά σας όνειρα είναι πραγματικά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που ψάχνετε θα είναι πιο δύσκολο να το εντοπίσετε αν πηγαίνετε υπερβολικά γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαδίζετε προς τα μπροστά σαν να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε στην ερωτική σας ζωή!

ΛΕΩΝ

Τα θολά όρια ανάμεσα στην πραγματική ερωτική σας ζωή και στις φαντασιώσεις θα σας εμποδίσουν να δείτε την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα γυρίσει πίσω για να σας στοιχειώσει αργότερα!

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη σήμερα, αλλά ο ενθουσιασμός σας θα σας βάλει εμπόδια αν δεν αφιερώσετε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που σας λένε οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το να ακούσετε προσεκτικά τι θέλουν οι άλλοι από εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως πραγματικά πιστέψετε πως είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων, αλλά το πιθανότερο είναι να μην κοιτάτε πέρα από τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντί να υποθέτετε πως οι άλλοι έχουν παρόμοιες σκέψεις με εσάς, ρωτήστε τους τι θέλουν και τι έχουν στο νου πριν βγάλετε συμπεράσματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι να συμβεί, αλλά το να είστε επιθετικοί δεν είναι ό, τι το καλύτερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αντί να βιαστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή κάποια δραστηριότητα, περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να χωνέψετε όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες.