Η Άση Μπήλιου προειδοποίησε - «Το 2021 δεν θα είναι εύκολο τους πρώτους μήνες»

Οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Άση Μπήλιου προειδοποίησε - «Το 2021 δεν θα είναι εύκολο τους πρώτους μήνες»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κουκου», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι θα γίνει από το νέο έτος, το 2021.

Όπως ανέφερε, θα είναι μια διαφορετική χρονιά, ίσως όχι τόσο εύκολη στους πρώτους μήνες, αλλά μετά την εαρινή ισημερία τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Δείτε ωστόσο και τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα Χριστούγεννα.

Οι προβλέψεις τις Λίτσας Πατέρα για το 2021

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - Τι τα περιμένει η νέα εβδομάδα (21-27/12)

Κριός

Αισθητή η ένταση και αυξημένη η κίνηση γύρω σας. Η εργασία και η κοινωνική σας ζωή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, ο Δίας και ο Κρόνος μπαίνουν στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα προειδοποιούν για αυτά που θα επακολουθήσουν. Παρά τους περιοριστικούς κανόνες, προβλέπεται ότι θα περάσετε ευχάριστα τα Χριστούγεννα. Ίσως κάποια έκτακτα περιστατικά αλλάξουν το πρόγραμμά σας εξ αιτίας της παρέμβασης του Άρη. Η Αφροδίτη γίνεται περισσότερο ευεργετική σε εσάς που είστε ερωτευμένοι, ή που θέλετε να ερωτοτροπήσετε. Οικονομικά πρέπει να είστε προνοητικοί, ακόμα μια φορά.

Ταύρος

Οι μέρες προβλέπονται ενδιαφέρουσες, παρα τους περιορισμούς και τις κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σας βοηθά να οργανώσετε έστω και περιορισμένα, τα Χριστούγεννα που ακολουθούν και αυτό που θα επιδιώξετε να το καταφέρετε και να το απολαύσετε. Τα αγαπημένα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Όσοι έχετε δραστηριότητα σαν εξαίρεση του γενικού κανόνα θα δουλέψετε, ή θα αγωνιστείτε πολύ για αυτήν. Αρκετοί θα ευνοηθείτε σε μετακινήσεις. Συναισθηματικά, ο ορίζοντας είναι περισσότερο αισιόδοξος. Η μέρα των Χριστουγέννων προβλέπεται ευχάριστη. Καταφέρνετε να μαζέψετε γύρω σας αυτούς που σας αφορούν. Κλείνοντας αυτή η χρονιά, φέρνει θετικό απολογισμό των όσων έχετε καταφέρει. Ο περιορισμός των κινήσεων είναι εκείνο που σας έχει ενοχλήσει περισσότερο, τόσο στον χαρακτήρα, όσο και στις συνήθειες που ακολουθούσατε επί χρόνια.

Δίδυμοι

Όπως και να φυσήξει ο άνεμος θα καταφέρετε να περάσετε καλά, ή να διεκπεραιώσετε αυτά που θα προκύψουν. Αναμφίβολα η είσοδος του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια καλύτερη εποχή έκφρασης και ανταμοιβής για εσάς. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, ενώ ο Άρης αποχαιρετώντας τον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο. Οι μέρες των Χριστουγέννων προβλέπονται αρκετά απολαυστικές και για πολλούς, ήρεμες και ευχάριστες. Καταφέρνετε να μετακινηθείτε περισσότερο, ή σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ανθρώπους που έχετε καιρό να τους συναντήσετε.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον και η έμφαση μεταφέρεται στον τομέα των σχέσεων. Οι μέρες των εορτών προβλέπονται έντονες σε συγκινήσεις/ Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας. Οι αναμνήσεις θα σας κατακλύσουν και εκείνο που θα σας στενοχωρήσει δεν είναι τόσο ο περιορισμός, όσο η απαγόρευση των μετακινήσεων. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη σας γιορτή. Επίσης είναι βέβαιο ότι με τον τερματισμό του 2020 κλείνει και μια μεγάλη περίοδος δυσκολιών. Μπορεί να μη φανεί γρήγορα, αλλά σίγουρο είναι ότι αυτή η βελτίωση έρχεται. Εργασιακά θα πετύχετε κάτι που θέλετε και οικονομικά θα εξυπηρετηθείτε ώστε να καλύψετε βασικές σας ανάγκες.

Λέων

Έντονες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες από πλευράς συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και αιφνίδιων αλλαγών στην καθημερινή σας ζωή. Ο Ήλιος και ο Ερμής, περνώντας στον Αιγόκερω ενισχύουν τον τομέα των σχέσεων και σας βοηθούν να τηρήσετε με τα μέσα που διαθέτετε, τις συνήθειες και τα έθιμα των Χριστουγέννων. Ο Άρης σχεδόν τερματίζει την πορεία του στον Κριό και σας βοηθά να κάνετε καινούριες ανακαλύψεις, ή να βάλετε τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις ερωτικές σας επιδιώξεις και ο Ερμής φροντίζει την επάρκεια των χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών.

Παρθένος

Σχετικά καλές προβλέπονται οι επόμενες ημέρες, με επίκεντρο εκείνη των Χριστουγέννων. Δεν θα λείψουν μερικοί αιφνιδιασμοί αλλά θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Η οικογένεια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε αυτήν. Σχέσεις με παλιές φιλίες θα αναθερμανθούν. Διευκολύνσεις στις μετακινήσεις δεν θα λείψουν. Ο απολογισμός σας για τη χρονιά που σημάδεψε τον κόσμο ολόκληρο, δεν είναι και τόσο κακός. Πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ή θα μπείτε στον κόπο να μεταφέρετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σημαντικό σχέδιο που σας απασχολούσε εδώ και καιρό. Γενικότερα έχετε και να εισπράξετε χαρά από τους άλλους και να πετύχετε κάτι που θέλετε. Τέλος, να συναντήσετε τους ανθρώπους που επιδιώκετε εδώ και καιρό.

Ζυγός

Ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή στον Αιγόκερω δείχνουν ότι το στενό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθά να εισπράξετε χαρά, ικανοποίηση και κάποια δώρα. Ο Άρης ορίζει το τέλος της ταλαιπωρίας των σχέσεων που βιώνετε από την αρχή του καλοκαιριού. Το κυριότερο, η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο αποτελεί το προμήνυμα μιας καλύτερης εποχής που έρχεται για εσάς η οποία θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι, ευχάριστοι και ερωτικοί. Επιμεληθείτε περισσότερο τις στιγμές, τις προσωπικές και τις οικογενειακές προκειμένου να γίνουν καλύτερες και πιο ευχάριστες.

Σκορπιός

Θα αξιοποιήσετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Θα πάρετε αποφάσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Θα επηρεάσετε τη γνώμη των ανθρώπων που σας αφορούν και θα καταφέρετε να πετύχετε κάτι το οποίο φαίνεται δύσκολο σαν εγχείρημα. Οικονομικά θα τύχετε αρκετής εύνοιας, κάτι το οποίο θα κατευνάσει το άγχος που έχετε εδώ και καιρό για το μέλλον της δουλειάς σας. Όσοι μπορέσετε να μετακινηθείτε με άλλοθι ή και με δικαιολογητικό, θα περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά. Όσοι μείνετε περιορισμένοι θα αυτοσχεδιάσετε τόσο για τη δική σας ευχαρίστηση όσο και για των ανθρώπων που αγαπάτε

Τοξότης

Οι μέρες που ακολουθούν προβλέπονται έντονες σε συγκινήσεις, αλλά και συχνά επιρρεπείς σε συναισθηματική φόρτιση. Η καλή όψη της Αφροδίτης με τον Άρη γεννά χαρές και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής και παρά την κυριαρχία της γενικότερης κατήφειας, σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα έως και πολύ καλά τις μέρες των Χριστουγέννων. Ο Δίας και ο Κρόνος, περνώντας στον Υδροχόο ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο και ορίζουν μια νέα εποχή για τους περισσότερους. Θα αποδεσμευτείτε από χρόνιες εξαρτήσεις, θα βρείτε τρόπους να εκφραστείτε και κυρίως να αναγνωριστούν οι ικανότητες και οι αξίες σας, σταδιακά από αυτήν την εβδομάδα και μετά. Τέλος οι συμπτώσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς γίνονται αιτία να σας κινητοποιήσουν και να σας αφυπνίσουν.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν είναι δυνατές έντονες, ενδιαφέρουσες και αρκετά καταναλωτικές. Τα Χριστούγεννα προβλέπονται ευχάριστα και αρκούντως απολαυστικά έστω και με περιορισμό κινήσεων. Ο Άρης, τερματίζοντας την πορεία του στον Κριό σας απαλλάσσει από χρόνιες ταλαιπωρίες ενώ ο Δίας και ο Κρόνος περνώντας στον Υδροχόο, βάζουν ένα τέλος σε όλες τις δοκιμασίες που ζήσατε τα δύο τελευταία χρόνια. Θα χρειαστεί όμως αρκετός χρόνος για να αποτινάξετε από πάνω σας τον κόπο που κάνατε και το βάρος που σηκώσατε εδώ και μια σχεδόν δεκαετία. Φανείτε αισιόδοξοι και ξεχάστε τα δύσκολα που ζήσατε.

Υδροχόος

Η είσοδος του Δία με τον Κρόνο στο ζώδιό σας είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο που σας δίνετε φέτος. Μια νέα εποχή ξεδιπλώνεται και σας καλεί να τη ζήσετε, αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις ικανότητες που διαθέτετε πιο οργανωμένα και πιο συνειδητά. Στο μεταξύ η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει για πρακτικά ζητήματα ή για υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε οικογενειακού, ή κοινωνικού χαρακτήρα. Η καλή γωνία του Άρη με την Αφροδίτη αυξάνει τον παράγοντα της τύχης στα ερωτικά σας εγχειρήματα. Ο Ερμής σας βοηθά να καλύψετε πρακτικές ανάγκες και ο Ήλιος να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να αυτοσχεδιάσετε τη μέρα των Χριστουγέννων.

Ιχθύες

Όπως πάντα, έτσι και φέτος θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα, παρά τους περιορισμούς και τους εγκλεισμούς. Είτε με φίλους, είτε με δικά σας άτομα θα ξεχάσετε για λίγο τις πιέσεις και τις δυσκολίες, τα έξοδα και τις ανάγκες. Ο πλανητικός σχηματισμός των Χριστουγέννων τονίζει το στοιχείο της απόλαυσης και της χαράς που μπορείτε να εισπράξετε Οι συμπτώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Δεν θα λείψουν από το πλευρό σας κάποιοι ευχάριστοι άνθρωποι. Όσοι είστε μπλεγμένοι ερωτικά, μπορείτε να ελπίζετε σε καλές εκπλήξεις που θα προκύψουν. Ξεχάστε τις δυσκολίες και τις πικρίες που σας έδωσε αυτή η χρονιά και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε χαρούμενα την επόμενη χρονιά κόντρα στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες. Πάνω από όλα μην αφήνετε τον φόβο να λιμνάζει μέσα σας και μην ξεχνάτε ότι η ζωή και η μοίρα βοηθά τους αισιόδοξους και τους τολμηρούς.

Πηγή: oroskopos.gr