Ζώδια:Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια:Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Μην δίνετε τόση βαρύτητα σε καταστάσεις, που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ξεκάθαρη κουβέντα από εσάς, θα έλυνε το θέμα που προέκυψε στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα άτομο, που είναι μέσα στον χώρο που εργάζεστε, σας έχει βάλει εδώ και καιρό, στο ερωτικό του στόχαστρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επικοινωνιακές δυσκολίες και τα μεγάλα κενά, που έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, θα λυθούν.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις όποιες κινήσεις σας στα ερωτικά γιατί μπερδεύονται τα πράγματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία με φίλους, όπως και με τους συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς να είστε έτοιμοι, για τις καινούργιες προτάσεις σας γιατί σε μια άσχετη στιγμή θα έχετε την ευκαιρία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητήστε σε κάποιες καινούργιες ψυχαγωγικές δράσεις, την χαρά και την ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι έρωτες θα έρθουν και εσείς πρέπει να είστε με ανεβασμένη την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ξεχνάτε, το παν για εσάς τώρα είναι να ισορροπήσετε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην έχετε τόσο επικριτική στάση, στον άνθρωπο σας, που μάλλον σας έχει καθυστερήσει κάποιες αποφάσεις του.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να υπάρχουν κατά καιρούς κάποια παράπονα αλλά προσπεράστε το.

ζώδια

Να σημειώσουμε πως, η Άση Μπήλιου, έκανε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια.

Οι ερωτικές προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια

Κριός

Με την συζήτηση θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Εάν βγαίνετε ραντεβού για πρώτη φορά, δεν θα γοητευθείτε μόνο από τα θέματα που θα συζητήσετε αλλά και από τον ήχο της φωνής του ερωτικού σας ενδιαφέροντος. Κρέμεστε κυριολεκτικά από τα χείλη του/της.

Ταύρος

Σήμερα βρίσκετε τον τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο που έχει κάνει τη διαφορά στη ζωή σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να οργανώσετε μια εκδρομή ή ένα γεύμα έτσι ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε όσα νιώθετε. Είναι επειδή ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να κάνετε το επόμενο βήμα.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα την συμπεριφορά κάποιου κοντινού σας προσώπου. Μέχρι τώρα νιώθατε μπερδεμένοι από την στάση του, καθώς θύμιζε σκωτσέζικο ντους. Σήμερα θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Καρκίνος

Όλα θα πάνε καλά ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα, αρκεί να αποκτήσετε την σωστή προοπτική. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλάβετε πώς θα πρέπει να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα. Εάν έχετε κάποια σχέδια που πρέπει να συζητήσετε, θα πρέπει να αποδεχτείτε την διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βοηθά να αποκαλυφθεί ένα ζήτημα που διστάζατε να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας. Δεν είναι ότι πρόκειται για ένα ενοχλητικό θέμα, απλά ίσως θα πρέπει να πάρετε κάποιο ρίσκο, και αυτό σας φρενάρει. Εάν μπορέσετε να κάνετε έναν σωστό διάλογο, όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε μια μάζωξη στο σπίτι σας με αγαπημένους φίλους. Να είστε επιφυλακτικοί. Μπορεί να προκύψουν μερικές έντονες συζητήσεις, που θα προκαλέσουν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με το γενικότερο κλίμα.

Ζυγός

Σήμερα ίσως χρειαστεί να ψάξετε καλά στο ρεπερτόριό σας, ώστε να βρείτε ενδιαφέροντα θέματα για να συζητήσετε με το αντικείμενο του πόθου σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε μια κίνηση, αλλά θα πρέπει να την σκεφτείτε καλά. Φιλοσοφήστε λίγο τη ζωή και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα ρίσκο στην ερωτική σας ζωή. Κάντε κάτι διαφορετικό στο ραντεβού σας με το τελευταίο σας φλερτ. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας, σε περίπτωση που αυτό τον/την ξενερώνει αντί να τον/την φτιάχνει. Προσέξτε λίγο με τα αστεία σας. Δεν κατανοούν όλοι την αίσθηση του χιούμορ σας.

Τοξότης

Αν καταφέρετε να αλλάξετε την προοπτική και την εστίασή σας, θα κάνετε μερικές συναρπαστικές ανακαλύψεις. Αντί να κολλάτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην σχέση σας, δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μόνο έτσι θα καταλάβετε με ποιον τρόπο θα πρέπει να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Αν και έχετε την τάση να είστε κάπως απόμακροι στις σχέσεις σας, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να καταλάβετε ότι με γλύκα και ζεστασιά θα μπορέσετε να κάνετε το ταίρι σας να ανοιχτεί και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτή η κατανόηση θα εμβαθύνει τον δεσμό ανάμεσά σας.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να συμμετάσχετε με οτιδήποτε θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο καθώς θα εμπλακείτε σε κάτι που πραγματικά κάνει την καρδιά σας να αγαλλιάζει. Εκπέμπετε χαρά και ζωντάνια και αυτό θα προσελκύσει κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ποια πράγματα μπορείτε να κάνετε μαζί που να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας. Ανταλλάξτε ιδέες για δημιουργικές δραστηριότητες.