Λίτσα Πατέρα: «Σκληρή μέρα σήμερα, αποφύγετε τις συγκρούσεις»

«Υπάρχει μία μελαγχολία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Σκληρή μέρα σήμερα, αποφύγετε τις συγκρούσεις»

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει για τη σημερινή σκληρή μέρα, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι θα πρέπει να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις συγκρούσεις.

«Έχουμε μια Σελήνη στον Σκορπιό και έτσι η Αφροδίτη κάνει περίεργες όψεις με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια μελαγχολία στην ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να έχουμε στην πραγματικότητα σοβαρά θέματα.

Λίτσα Πατέρα Πρωινό

Είναι μία μέρα σκέψης, μια μελαγχολική μέρα. Χρειάζεται θετικές σκέψεις για να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται γύρω μας και να τα αντιμετωπίσουμε όλα με αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, ενώ στις χθεσινές προβλέψεις της τόνισε πως μερικά ζώδια πρέπει να προσέξουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, μείνε εκτός της έντονης κοινωνικής ζωής και απόφυγε τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Θα μπορέσεις με αυτό τον τρόπο να πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού, ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις περισσότερα! Είσαι σίγουρα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι φανερό με την πρώτη ματιά! Επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της διορατικότητάς σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους, στο περιβάλλον τους! Όλα θα πάνε όπως επιθυμείς, αρμονικά, ευχάριστα και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι αρνητικές καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με τη βοήθεια και την υποστήριξη των γύρω σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αλλάζεις και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες γύρω σου!! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητά σου, την πρακτικότητά σου, την οξυδέρκεια και τη λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να πετύχεις!

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, ιδίως λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής σου δράσης! Τα γεγονότα και οι συγκυρίες που αναμένονται μέσα στην ημέρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, ανανέωση και χαρά! Το ενδιαφέρον των άλλων είναι πάνω σου και καταφέρνεις να τους γοητεύεις εύκολα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση ή πράξη, γι’ αυτό μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία και να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα βαθιά συναισθήματά σου και στη φωνή της διαίσθησής σου. Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν και έτσι καταφέρνεις και γλιτώνεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ή συνέπειες! Θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Παρθένος

Σήμερα είναι η ημέρα, φίλε Παρθένε, που θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους, όπως και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και οι πράξεις σου, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, ευφυείς και αξιοθαύμαστες! Μακριά μόνο, σήμερα, από κουτσομπολιά και προσοχή στην οδήγηση!

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως οφείλεις να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν, πριν αποφασίσεις κάτι! Επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται έπαρση και εγωκεντρισμός!

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η Σελήνη, σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο, φίλε Σκορπιέ και απλά λάμπεις! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και, αν αποφύγεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Επιπλέον, αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου μπορούν τώρα να εκπληρωθούν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και μάλλον οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου, το ύφος σου ή τα λόγια σου. Καλύτερα, λοιπόν, τη σημερινή ημέρα, να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να προχωρήσεις στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν και να τις υλοποιήσεις αργότερα!

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, τα νέα είναι υπέροχα για σένα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αρκετές οι αλλαγές που θα βιώσεις σήμερα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με τη βοήθεια των φίλων σου, όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο στόχο και επιπλέον καταφέρνεις να προσαρμόζεσαι στην οποιαδήποτε κατάσταση!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να είσαι λίγο περισσότερο απόμακρος από τους άλλους, αλλά αυτός είναι ουσιαστικά και ο σκοπός σου! Θες δίπλα σου μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη! Ένα οικογενειακό θέμα ή μία προβληματική συγγενική σχέση βρίσκει σήμερα τη λύση του!

Ιχθύες

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αλλάξεις πρόσωπο! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για επικοινωνία και για έντονη κοινωνικότητα! Η τάση σου βέβαια, ορισμένες φορές, για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει κάποιες επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες, γι’ αυτό προσοχή στον αυθορμητισμό! Εσύ απλά εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου και δεν θα χάσεις!