Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για 4 ζώδια - «Μεγάλη ένταση αυτές τις μέρες»

Οι προβλέψεις που δεν πρέπει να χάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για 4 ζώδια - «Μεγάλη ένταση αυτές τις μέρες»

Συναγερμό σήμανε η Λίτσα Πατέρα μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό, μιας και αναφέρθηκε σε 4 ζώδια τα οποία πρέπει να επιδείξουν μεγάλη προσοχή σήμερα και να αποφύγουν τις εντάσεις.

«Θα πω κάτι που θα φανεί περίεργο. Ο Κρόνος «μαλώνει» με τον Ουρανό. Ο πρώτος είναι ο δυνατός, είναι αυτό που έχει καθιερωθεί, ενώ ο δεύτερος είναι η αντίσταση που θα μας βοηθήσει να πάμε στον νέο αιώνα της γνώσης, της ανθρωπιάς και της δικαιοσύνης.

Λίτσα Πατέρα ζώδια

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προετοιμάζει τη Σελήνη που θα μπει στον Υδροχόο, η οποία θα συνδεθεί με νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη έχει ξεμπλέξει από τον Ουρανό που σημαίνει ότι σιγά σιγά η συναισθηματική ζωή παίρνει τον δικό της δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ τις δικές του προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα έκανε και ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια του ΕξαγώνουΚρόνου-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω του Εξάγωνου Κρόνου-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Εξαγώνου Κρόνου-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου!

Καρκίνος

Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα, την διορατικότητα και την πειθώ σου, θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα φίλε Καρκίνε, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να εκπληρωθούν!

Ζώδια 5/2

Λέων

Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Παρθένος

Θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, αγαπητέ Παρθένε, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και τα πετυχαίνεις! Οι άλλοι σε «βομβαρδίζουν» με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται ιδιαίτερα! Έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή αδερφό λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα! Νιώθεις πλέον, πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Υδροχόος

Σήμερα πραγματοποιείται το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Υδροχόε! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!