Άση Μπήλιου για Αιγόκερους: "Θα πετάξετε από την ζωή σας ότι σας μαυρίζει και δεν είναι αληθινό"

"Σημειώστε τις ημερομηνίες, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου για Αιγόκερους:

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου μέσα από την ιστοσελίδα της asibiliou.gr μοιράζεται μαζί μας αναλυτικά τις προβλέψεις της για το έτος 2021!

Οι ετήσιες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τους Αιγόκερους

Φτου ξελευθερία! Φεύγει ο Κρόνος μετά από 3 χρόνια περιορισμών και ευθυνών από το ζώδιο σας και πλέον αισθάνεστε, εκτός από μεγάλη κούραση και πιο σοφοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας πλέον περιοδεύει στον Υδροχόο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα ξεκινήσετε τα πάρτι, καθώς βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη συνέπεια σε αυτόν τον τομέα. Τα καλά νέα είναι ότι μαζί με τον Κρόνο, στον οίκο των οικονομικών σας, έχετε και τον τυχερό Δία και οι ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη δεν θα είναι λίγες, απλά χρειάζεται σύνεση στα έξοδα.

Τα τρία τετράγωνα που θα κάνει ο Κρόνος μέσα στο 2021 με τον Ουρανό στον Ταύρο που επηρεάζει τον 5ο οίκο της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας, θα σας βοηθήσουν να επανεκτιμήσετε τη σχέση με τον εαυτό σας, να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην χαριστείτε πουθενά ούτε σε σχέσεις ούτε στη δουλειά. Ο Ουρανός, ο αντικομφορμιστής πλανήτης, θα σας κάνει να βγείτε λίγο από τα κουτάκια σας και να αναζητήσετε πιο δημιουργικά και ελεύθερα μονοπάτια για να εκφραστείτε και να εργαστείτε. Και ίσως με τις κινήσεις που θα κάνετε να εκπλήξετε και τον εαυτό σας, αλλά και του άλλους που δεν σας έχουν συνηθίσει να λειτουργείτε εκτός κάποιων δεδομένων ορίων.

Στον δρόμο που χαράζετε προς την ελευθερία και την κάθαρση, θα παίζουν σημαντικό ρόλο και οι τρεις εκλείψεις που επηρεάζουν τον σκοτεινό 12ο οίκο σας, αλλά και τον 6ο οίκο της φυσικής κατάσταση και της καθημερινότητας σας. Σημειώστε τις ημερομηνίες, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, διότι θα σας ωθήσουν να πετάξετε από τη ζωή σας ό,τι σας κουράζει, σας μαυρίζει και δεν είναι αληθινό. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε πιο υγιεινές ρουτίνες, ίσως και να μειώσετε τις ώρες εργασίας σας ή να αλλάξετε δουλειά για να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Άλλη μια έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά στον Ταύρο, θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε μπροστά, να λάμψετε και να προβάλετε τη δημιουργικότητα σας ή θα σας φέρει έναν απόγονο.

Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη, στις 19 Δεκεμβρίου γίνεται στάσιμη για να γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο σας στις 21 και να σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, λαμβάνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις για το ποια αξίζει και ποια όχι. Ίσως κάποιοι να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε. Περιμένετε όμως και μην προβείτε σε επίσημες αναγγελίες πριν τελειώσει η οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης.

Η πρόβλεψη της Μπήλιου για την εβδομάδα που διανύουμε

Άση Μπήλιου ετήσιες προβλέψεις Αιγόκερως

15/02/2021 - 21/02/2021

Η κύρια όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που γίνεται ακριβείας στις 17/2. Το ίδιο τετράγωνο θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέχρι το τέλος της χρονιάς, δίνοντας τη βασική επιρροή σε όλο το 2021. Για σας τους Αιγόκερους η όψη αυτή δίνει έμφαση στα θέματα των οικονομικών, των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων, στα θέματα του έρωτα και των παιδιών, αλλά και της χαράς και διασκέδασης στη ζωή σας.

Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι αυτοί οι τομείς συνδέονται μεταξύ τους σε μια δύσκολη διασύνδεση, που εσείς καλείστε να βρείτε ισορροπία. Τα σενάρια μπορεί να είναι πολλά και αντικρουόμενα. Η συνήθης επιρροή αυτής της όψης είναι ότι με κάποιο τρόπο δημιουργεί μία πιο χαοτική κατάσταση αρχικά και σιγά σιγά αποκαθίσταται μια νέα ισορροπία. Είναι λογικό και φυσικό κι επόμενο να ανησυχείτε κάτω από τις τελευταίες εξελίξεις στον πλανήτη και τη χώρα μας για τη σταθερότητα των εσόδων σας και πιθανώς αυτό να εξηγεί και τις πολλές ώρες που θυσιάζετε στη δουλειά, προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς.

Όμως προσέξτε, διότι πολλές φορές αν ανησυχούμε διαρκώς για κάτι είναι σαν να το έλκουμε στη ζωή μας. Δεν λέω να είστε αμέριμνοι και χαλαροί, απλά μην κολλάτε συνέχεια στα ίδια και τα ίδια άγχη, αφήνοντας τη ζωή σας να περνά χωρίς να χαίρεστε τίποτε από αυτά που έχετε. Επενδύστε χρόνο όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάτε, στον σύντροφο σας, στα παιδιά σας και κυρίως στον ίδιο σας τον εαυτό.

Βρείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό κι ευχάριστο. Δεν είναι χάσιμο χρόνου. Αν το αντιμετωπίζετε έτσι, τότε συνεχίζετε απλώς να διαιωνίζετε τα προβλήματα. Η πιο σημαντική ισορροπία που καλείστε να βρείτε, είναι ανάμεσα στις πολλές ώρες υποχρεώσεων και την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Η πορεία του Ήλιου στους Ιχθύς μετά τις 18/2 θα βοηθήσει αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο και η ορθή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από το Σαββατοκύριακο. Παρασκευή και Σάββατο ωστόσο, είναι λίγο πιο δύσκολες ημέρες σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και στα οικονομικά.

Διαβάστε εδώ τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων.