Λίτσα Πατέρα: Θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια - Τι να κάνετε ώστε να πετύχετε τους στόχους

Έκανε την πρόβλεψη της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια - Τι να κάνετε ώστε να πετύχετε τους στόχους

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στο Πρωινό και ανακοίνωσε πως σε όλα τα ζώδια θα υπάρξει μια ύφεση και εύνοια.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα καταφέρουν όλοι να πετύχουν τους στόχους του.

Όσο για τα θέματα της επικαιρότητας, έδωσε μια ελπίδα αισιοδοξίας λέγοντας πως θα βγει κάτι καλό από όλα αυτά.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζατε ωστόσο είναι το κάθε ζώδιο έχει τη δική του αηδιαστική συνήθεια. Δείτε εδώ ποια είναι η δική σας!

Λίτσα Πατέρα: «Μπορούμε να ελπίζουμε για πολλά αυτή την εβδομάδα»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην νέα εβδομάδα που ξεκινάει και τόνισε πως ο Φεβρουάριος αναμένεται να φύγει με πολύ θετική αύρα αφού αυτές τις μέρες μπορούμε να ελπίζουμε σε θετικές όψεις για όλα τα ζώδια.

Η αστρολόγος εξήγησε πως ο νέος μήνας που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος ταλαιπώρησε πολλά ζώδια.

«Ο Μάρτιος είναι πολύ καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Αυτή την εβδομάδα, ο Φεβρουάριος μας κάνει παιχνίδι. Μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά. Υπάρχουν απρόβλεπτες λύσεις οι οποίες είναι καλές και η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει σε αισιόδοξα μηνύματα τόσο για την εργασία όσο και για την υγεία», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος.