Άση Μπήλιου: «Δύσκολο αναμένεται να είναι το τριήμερο για ορισμένα ζώδια»

Έκανε τις προβλέψεις της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: «Δύσκολο αναμένεται να είναι το τριήμερο για ορισμένα ζώδια»

Δύσκολο αναμένεται να είναι το τριήμερο, σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Παρασκευής (26/02), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα μίλησε αναλυτικά για το τι προβλέπει ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος είπε ότι «η τελευταία όψη της Σελήνης πριν την κενόδρομη πορεία της που ξεκινά στις 13:32 είναι ένα τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο.

Σιγά σιγά το φεγγάρι γεμίζει για να φτάσουμε στην Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αύριο το πρωί».

Δείτε τι άλλο μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα.

Άση Μπήλιου για Αιγόκερους: "Θα πετάξετε από την ζωή σας ότι σας μαυρίζει και δεν είναι αληθινό"

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου μέσα από την ιστοσελίδα της asibiliou.gr μοιράζεται μαζί μας αναλυτικά τις προβλέψεις της για το έτος 2021!

Οι ετήσιες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τους Αιγόκερους

Φτου ξελευθερία! Φεύγει ο Κρόνος μετά από 3 χρόνια περιορισμών και ευθυνών από το ζώδιο σας και πλέον αισθάνεστε, εκτός από μεγάλη κούραση και πιο σοφοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας πλέον περιοδεύει στον Υδροχόο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα ξεκινήσετε τα πάρτι, καθώς βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη συνέπεια σε αυτόν τον τομέα.

Τα καλά νέα είναι ότι μαζί με τον Κρόνο, στον οίκο των οικονομικών σας, έχετε και τον τυχερό Δία και οι ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη δεν θα είναι λίγες, απλά χρειάζεται σύνεση στα έξοδα.

Τα τρία τετράγωνα που θα κάνει ο Κρόνος μέσα στο 2021 με τον Ουρανό στον Ταύρο που επηρεάζει τον 5ο οίκο της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας, θα σας βοηθήσουν να επανεκτιμήσετε τη σχέση με τον εαυτό σας, να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην χαριστείτε πουθενά ούτε σε σχέσεις ούτε στη δουλειά.

Ο Ουρανός, ο αντικομφορμιστής πλανήτης, θα σας κάνει να βγείτε λίγο από τα κουτάκια σας και να αναζητήσετε πιο δημιουργικά και ελεύθερα μονοπάτια για να εκφραστείτε και να εργαστείτε. Και ίσως με τις κινήσεις που θα κάνετε να εκπλήξετε και τον εαυτό σας, αλλά και του άλλους που δεν σας έχουν συνηθίσει να λειτουργείτε εκτός κάποιων δεδομένων ορίων.

Στον δρόμο που χαράζετε προς την ελευθερία και την κάθαρση, θα παίζουν σημαντικό ρόλο και οι τρεις εκλείψεις που επηρεάζουν τον σκοτεινό 12ο οίκο σας, αλλά και τον 6ο οίκο της φυσικής κατάσταση και της καθημερινότητας σας. Σημειώστε τις ημερομηνίες, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, διότι θα σας ωθήσουν να πετάξετε από τη ζωή σας ό,τι σας κουράζει, σας μαυρίζει και δεν είναι αληθινό. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε πιο υγιεινές ρουτίνες, ίσως και να μειώσετε τις ώρες εργασίας σας ή να αλλάξετε δουλειά για να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Άλλη μια έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά στον Ταύρο, θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε μπροστά, να λάμψετε και να προβάλετε τη δημιουργικότητα σας ή θα σας φέρει έναν απόγονο.

Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη, στις 19 Δεκεμβρίου γίνεται στάσιμη για να γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο σας στις 21 και να σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, λαμβάνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις για το ποια αξίζει και ποια όχι. Ίσως κάποιοι να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε. Περιμένετε όμως και μην προβείτε σε επίσημες αναγγελίες πριν τελειώσει η οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης.