Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

ΛΕΩΝ

Να θυμάστε ότι οι καλύτερες αποφάσεις δεν παίρνονται πάντα με το μυαλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώσετε άβολα μπροστά σε μία πρόταση, ή και γεγονός που θα αφορά την επαγγελματική σας πορεία.

Ζώδια Παρασκευή 5 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με εργασιακά θέματα που εξελίσσονται τις επόμενες μέρες με γρήγορο ρυθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με κάποια άτομα, θα έχουν ένα ποιο οριστικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα αυτή έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για πολλούς από εσάς, όπου θα εξελιχτεί το επόμενο διάστημα πολύ πιο έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από κάποια μικρή η μεγάλη διαδρομή που έχετε κάνει σε αυτό τον τομέα, τώρα ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε το επόμενο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέφτεστε περισσότερο την επόμενη μέρα, παρά το τι θα κάνετε σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ σύντομα θα δείτε τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα για σας και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώνουν. Δείτε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Μάρτιο.

Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [05/03/21]

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να γίνετε εφευρετικοί για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι.
Θα χρειαστεί να βρείτε κάποιον τρόπο για να τον/την εμπλέξετε σε μια ουσιαστική συζήτηση ή σε μια δραστηριότητα για να μάθετε αν πρόκειται για μια σχέση που θα θέλατε να προχωρήσετε περισσότερο.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει ένα αίνιγμα, στο οποίο σίγουρα θέλετε να βρείτε την λύση. Αφορά ένα συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται να είναι απρόσβλητο από την ακαταμάχητη γοητεία σας. Αναζητάτε απεγνωσμένα έναν τρόπο να τον/την πλησιάσετε με σκοπό να βγείτε ραντεβού μαζί του/της. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας για να βρείτε τη λύση.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι προκειμένου να δελεάσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον να συμμετέχει σε μια περιπέτεια, από αυτές που απολαμβάνετε τόσο πολύ, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο πνευματώδη προσέγγιση. Μπορεί να μην αιχμαλωτίσετε αμέσως την καρδιά του/της, αλλά θα προσελκύσετε την φαντασία του/της με την αίσθηση του χιούμορ σας και την ικανότητά σας να συζητάτε για οποιοδήποτε θέμα.

Καρκίνος

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια για τη σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για το πού πηγαίνει η σχέση σας και να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε να προσελκύσετε έναν διαφορετικό τύπο συντρόφου. Μπορεί να έχετε αυτήν την ευκαιρία εάν παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση. Ενδεχομένως να συμμετέχετε σε μια συζήτηση με κάποιον/α που διαφέρει εντελώς από τους προηγούμενους δεσμούς σας.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια περιπετειώδη προσέγγιση στην αναζήτησή σας για την τέλεια σχέση. Αν και είναι γεγονός ότι καμία σχέση δεν είναι ποτέ τέλεια, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα. Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε πάρει το μάθημά σας από τις προηγούμενες εμπειρίες σας.

Ζυγός

Απολαμβάνετε μέρες σαν τη σημερνή, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε λειτουργία το ερευνητικό σας δαιμόνιο. Το τρέχον πλανητικό υποδεικνύει ότι εάν προσπαθούσατε να αποκωδικοποιήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, σύντομα θα ανακαλύψετε μια σημαντική ένδειξη που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα κίνητρά του. Αλλά επίσης ακούστε τι έχει να σας πει η καρδιά σας.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε περισσότερα για τις δυνατότητες που υπάρχουν στα πλαίσια της τρέχουσας σχέσης σας. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας για το τι θέλετε να κάνετε και πόσο από αυτό ικανοποιεί και τους δύο.

Τοξότης

Αν η σχέση με τον/την σύντροφό σας έχει γίνει προβλέψιμη, τότε αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια της σημερνής μέρας, καθώς σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε κάτι πιο τολμηρό. Συζητήστε το με το ταίρι σας και δοκιμάστε κάτι που θα διαταράξει την ρουτίνα σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να βάλετε λίγο ενθουσιασμό στη σχέση σας, ειδικά εάν τον τελευταίο καιρό δεν έχετε δώσει στον/στην σύντροφό σας τον χρόνο και την προσοχή που του/της αξίζει. Δεν σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος. Απλά ίσως έχετε εγκλωβιστεί με άλλα πράγματα και δεν δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στην σχέση σας. Αποφασίστε να αλλάξετε τα πράγματα τώρα.

Υδροχόος

Μερικές φορές είναι αδύνατον να περιμένετε την απάντηση κάποιου άλλου για να αναλάβετε δράση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, παρόλο που ο/η σύντροφός σας δεν είναι σίγουρος/η. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία, διασφαλίζετε ότι θα επιλυθεί ικανοποιητικά. Θα νιώσετε καλύτερα μετά.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει την αλλαγή με όλους τους τρόπους, σχήματα και μορφές, και ειδικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι καιρός να αφήσετε πίσω τα προηγούμενα μοτίβα και συνήθειες και να κάνετε μια νέα αρχή, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ως άνθρωπος. Σταδιακά, οι επόμενες κινήσεις σας θα γίνονται πιο ξεκάθαρες.