Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 7 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι παράτολμο, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε χρήματα για να κάνετε μια δοκιμή για νέα συνεργασία. Μικρά βήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε όλα τα απαραίτητα εφόδια στο ταξίδι που ξεκινάτε προς το άγνωστο, διαφορετικά μπορεί θνα βρειθείτε προ εκπλήξεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο αυτά για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, τότε ετοιμάστε νέο πλάνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε ενδοιασμούς για ο,τιδήποτε, δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνήστε με ανθρώπους που ξέρετε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε ένα σχέδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον!

Ζώδια Τετάρτη 7 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας για θέματα που αφορούν και το άλλο σας μισό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε από ανασφάλειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον καυγά με το ταίρι σας παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται. Δείτε εδώ και τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον Απρίλιο!

Το ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε μια πιο αποστασιοποιημένη συμπεριφορά προς κάποια σχέση στην οποία έχετε εμπλακεί πρόσφατα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό διασφαλίζει αυτή την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το εν λόγω άτομο. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας τώρα, καθώς χρειάζεστε χρόνο για να αξιολογήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να αποφασίσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε ή όχι.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πρέπει να καταφύγετε σε κινήσεις εντυπωσιασμού αν θέλετε να σας προσέξει το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Σε γενικές γραμμές είστε ένα ήρεμο και ευγενικό άτομο που δεν του αρέσουν οι φασαρίες. Αισθάνεστε όμως, τόσο ερωτευμένοι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε στα άκρα.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του σήμερα. Μπορεί να σοκαριστείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσο έχετε αλλάξει τόσο εσείς όσο και εκείνος/η. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον/την γνωρίσετε στην πιο ανανεωμένη εκδοχή του/της. Θα απολαύσετε πραγματικά αυτήν την επανένωση.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι ακριβώς λείπει από την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους, είτε μαζί με τον/την σύντροφό σας είτε μόνοι. Μπορεί να δοκιμάσετε κάποιες νέες δραστηριότητες εκτός σπιτιού, εντός είτε ίσως και των δύο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα χαρείτε που κάνατε κάτι για να σπάσετε την ρουτίνα σας.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο/η σύντροφος σας μπορεί να έχει πια κουραστεί από τη δεσποτική σας στάση. Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε τόσο πολύ που να αποφασίσετε να του/της παραδώσετε τον έλεγχο και να τον/την αφήσετε να πάρει όλες τις αποφάσεις για σήμερα. Κρυφά μέσα σας, ελπίζετε να τα κάνει μαντάρα ώστε να βγείτε από πάνω μην είστε και τόσο σίγουροι.

Παρθένος

Μην είστε τόσο θλιμμένοι. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Για κάποιο λόγο φαίνεται να έχετε εμπλακεί σε μια σχέση με κάποιον/α, που σας έχει κάνει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι δεν γνωρίζετε πού στέκεστε. Αλλά μην φοβάστε, σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Ζυγός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι από την στιγμή που οι παραδοσιακοί τρόποι για να γνωρίσετε κόσμο δεν αποδίδουν, θα πρέπει να βρείτε κάτι εντελώς νέο και μη δοκιμασμένο. Όσο πιο πρωτότυπο, ριζοσπαστικό και ενθουσιώδες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να πετύχει.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αν και θέλετε να φτάσετε στο απόγειο του πάθους στην σχέση σας, θα πρέπει απλώς να περιμένετε. Το άτομο με το οποίο εμπλέκεστε χρειάζεται χρόνο για να εξοικειωθεί μαζί σας και να αποφασίσει να ανοιχτεί. Θα πρέπει να προσπαθήσετε για αυτό και να προσαρμόσετε την συμπεριφορά σας ανάλογα.

Τοξότης

Έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ καλύτερα σήμερα και μάλιστα σε κάποιο περιβάλλον στο οποίο αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ενώ και οι δύο βρίσκετε ο ένας τον άλλον ελκυστικό, γνωρίζετε επίσης ότι θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον πιο βαθιά πριν βουτήξετε στα βαθιά. Να είστε σίγουροι ότι θα αξίζει την αναμονή.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να οργανώσετε ένα σχέδιο αποπλάνησης με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε σίγουροι για την επιτυχία του. Αναρωτιέστε εδώ και καιρό πώς θα μπορούσατε μα εντυπωσιάσετε αυτό ξεχωριστό άτομο. Σήμερα ξαφνικά θα σας έρθει η απάντηση. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι τα σωστά ρούχα και η τέλεια ατμόσφαιρα. Η χημεία μεταξύ σας σίγουρα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικούς υπέροχους νέους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος/α τέλειος/α για εσάς. Φροντίστε να είστε ο χαλαρός, αντικομφορμιστής εαυτός σας, για να κάνετε την μεγαλύτερη εντύπωση.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αύρα ρομαντισμού στη ζωή σας, η οποία είναι ακόμα πιο ευχάριστη επειδή έρχεται εκεί που δεν την περιμένετε. Μπορεί να σας φλερτάρουν στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή στην τράπεζα. Ακόμη και αν δεν βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, όλη αυτή η προσοχή θα σας φτιάξει την διάθεση και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.