Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 18 Απριλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 18 Απριλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 18 Απριλίου. Ενώ, δείτε και τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Πολλά θέματα αποτελούσαν εμπόδιο στην πορεία σας και σας ασκούσαν πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πλέον όλοι οι φόβοι σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση που θα διέπεται από έντονη δημιουργικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από πλευράς σας αρκεί να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα, να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΛΕΩΝ

Πάτε για περπάτημα. Έτσι θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέπετε στις δυσκολίες να σας αποπροσανατολίζουν και να ξεφεύγετε από την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Να χειρίζεστε το κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, για να μην μένει ως εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να μεγαλουργήσετε στη δουλειά αρκεί βέβαια να μη σας πιάσουν οι γνωστές ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση με μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, προσέξτε πολύ τα λόγια που θα πείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας βρίσκεται στη ζωή σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ισορροπία ψυχική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε στη συνέχεια κάποιες πράξεις σας αν προκαλέσουν προστριβές!

ΙΧΘΕΙΣ

Κινήστε σε πολλά μέτωπα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και πειθαρχία.

Ζώδια Πέμπτη 15 Απριλίου

Το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων

Κριός

Σε περιμένει ένα ερωτικό μάθημα. Θα δεις τον τρόπο που ρίχνει ένα χρήσιμο κι έγκαιρο φως στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Να είσαι δεκτική σε νέες εμπειρίες και στάσεις, ειδικά αν ο εραστής σου έχει διαφορετικές απόψεις για τη ζωή. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να δεχτείς κάτι ή κάποιον που ίσως είχες απορρίψει προηγουμένως.

Ταύρος

Είσαι άτομο εμπιστοσύνης, γι’ αυτό πρόσφερε τώρα την υποστήριξή σου στον εραστή σου, που τη χρειάζεται. Να είσαι όμως πρόθυμη να αφήσεις οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στο κατώφλι πριν κάνεις την παραμικρή συζήτηση. Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην εύρεση λύσης κι όχι στα σκαμπανεβάσματα ενός συγκεκριμένου ζητήματος. Η συμβουλή σου φαίνεται να είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

Δίδυμος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα μεγεθύνει μια επιπλοκή στη σχέση σου. Πιθανώς είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί και να συζητηθεί ανοιχτά. Γι’ αυτό κάνε μια διευκρινιστική κουβέντα με τον εραστή σου. Μπορείς να μιλήσεις διπλωματικά και να μετατρέψεις την αρνητικότητα σε αισιοδοξία.

Καρκίνος

Σήμερα θα μεγαλώσει ο προβληματισμός σου για θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου και θα αποδεχτείς όλα αυτά για τα οποία πρέπει να νιώθεις ευτυχισμένη. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα αν έχεις πετύχει κάτι εντυπωσιακό εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Φτιάξε μια ειλικρινή λίστα για το τι ή ποιος δημιουργεί άνεση στον κόσμο σου. Η επιτυχία είναι επίσης ένα ισχυρό αφροδισιακό!

Λέων

Η θολή σκέψη μπορεί να επηρεάσει τα ερωτικά σου σήμερα. Όμως αυτό οφείλεται στο ότι η συναισθηματική σου ενέργεια εξαντλείται με πολλούς τρόπους. Μπορεί να γνωρίζεις επίσης πως το πάθος και η ορμή σου, είναι δύσκολο να διατηρηθούν. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να ταξινομήσεις τα αποθέματα του πάθους σου! Το σύμπαν σε ενθαρρύνει να φροντίσεις τον εαυτό σου τώρα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αποδεχτείς πως το έχεις ανάγκη.

Παρθένος

Μια ρομαντική ευκαιρία θα σε βάλει σε σκέψεις. Δε χρειάζεται όμως να πάρεις καμιά βιαστική απόφαση, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητη ούτε χρήσιμη. Ίσως στο παρελθόν, θα είχες αρπάξει την ευκαιρία να κάνεις αυτό που επιθυμούσες. Όμως τώρα η καρδιά σου είναι πιο επιλεκτική και ορίζεις υψηλότερα πρότυπα. Σύντομα θα δεις πως η ειλικρινής προσέγγιση είναι η πιο σωστή, για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής – ή της σχέσης σου.

Ζυγός

Η Σελήνη αυξάνει την επιθυμία σου για περιπέτεια και μειώνει τις ρομαντικές σου ανασφάλειες. Θα μπορέσεις επίσης να προσδιορίσεις πως οι αυτο- επιβαλλόμενοι περιορισμοί εμποδίζουν την παθιασμένη χαρά που προσπαθεί να διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή. Αν εγκαταλείψεις ό,τι σε περιορίζει, θα έχεις μια αποκάλυψη. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, ετοιμάσου…επειδή ό,τι σε δυσκόλευε τώρα θα υποχωρήσει και θα προχωρήσεις μπροστά.

Σκορπιός

Έχεις ένα δίλημμα για το αν θα μιλήσεις για κάτι που σε ενοχλεί ή θα το αφήσεις να περάσει. Όμως κάτι σε ωθεί να μιλήσεις και να πεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι αναφορικά με τα ερωτικά σου. Επομένως, απέρριψε τις επιφυλάξεις σου σχετικά με το αν είναι εφικτό και σωστό να κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Η διαίσθησή σου, είναι πάντα η φωνή που πρέπει να ακούσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σε προτρέπει να κάνεις μεγαλόπνοες, πιο τολμηρές σκέψεις… και να εμπιστευτείς τυχόν φιλόδοξες ιδέες. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να αγκαλιάσεις… και να μην αγνοήσεις τις επιθυμίες σου. Το υποσυνείδητό σου σε ωθεί να είσαι αυθεντική στο όνομα της αγάπης. Όσο περισσότερο φανερώνεις τον πραγματικό σου εαυτό, τόσο πιο βαθιά μπορεί να γίνει μια σύνδεση.

Αιγόκερως

Αν ασχολείσαι με επαναλαμβανόμενες ρουτίνες ή συνήθειες στο δεσμό σου, τότε απαιτούνται κάποιες πιο ανοιχτόμυαλες σκέψεις. Ένα νέο ρομαντικό μονοπάτι ξεκινά…. και είναι το εισιτήριό σου για την πρόοδο που επιθυμείς. Μπορείς να απελευθερωθείς από ό, τι είναι κατασταλτικό ή επαναλαμβανόμενο. Είσαι εμπνευσμένη για κάποιο λόγο…. και η ελευθερία που θέλεις να αγκαλιάσεις είναι διαθέσιμη, την χρειάζεσαι και σου αξίζει!

Υδροχόος

Η διαίσθησή σου θα σου υποδείξει πως η σχέση σου, περιμένει για να αξιοποιηθεί. Μάλλον δεν πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Όμως αυτό ίσως είναι ένδειξη πως ενεργείς περισσότερο με τη λογική. Θέλει να σκεφτείς πρακτικά και ψύχραιμα… αλλά να γνωρίζεις πως οι προθέσεις σου δεν ήταν ποτέ πιο θερμές. Αυτή η ευκαιρία δεν θα σε περιμένει πολύ…γι’ αυτό κάνε την κίνησή σου!

Ιχθύς

Μια ανισορροπία δύναμης ή ελέγχου στη σχέση σου, φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα. Αναρωτιέσαι όμως αν πρέπει να την πάρεις τόσο σοβαρά. Μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, θα μπορέσει να βρει λύσεις και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι ανάλαφρη η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Βεβαιώσου πως οποιαδήποτε ανταλλαγή θα είναι αμοιβαία….και τότε θα δεις να εξαφανίζονται οι σοβαρές ή αρνητικές δονήσεις.