Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 6 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Αν επιζητάτε την πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα - έρχεται, και θα αναθεωρήσετε για τα πάντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τη σοφία που κρύβουν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστείτε χρήματα κάποια στιγμή και αν δεν έχετε στην άκρη θα ζοριστείτε.

ΛΕΩΝ

Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους, η επικοινωνία με το σύντροφό σας καλυτερεύει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι διαφορετικό ήρθε η στιγμή!

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα. Να σημειώσουμε πως η Λίτσα Πατέρα μας είπε πως ο Μάιος μας χαμογελά.

Ζώδια τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Απριλίου

Αναλυτικά τα ζώδια του Μαΐου

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα. Εστιάστε σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση, και να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να γυμναστείτε χωρίς να ταλαιπωρείστε τόσο ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας του σουλάτσου και των γνωριμιών για εσάς Διδυμάκια. Αν θέλετε όμως να βρείτε την χαμένη σας διάθεση μη σας χαλάσει το γεγονός πως ίσως πρέπει να σκάψετε βαθιά μέσα σας πριν αποφασίσετε τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να σας στείλει σε κάθε σημείο του κόσμου, ίσως δεν είναι κατάλληλη για εσάς σε αυτή την περίοδο. Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα το δώσετε σε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά.

ΛΕΩΝ

Τα άστρα ταρακουνούν τη ζωή σας και αλλάζουν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερο πουλί με πολλές κανάρες ή μια σχέση σταθερή και ας τρώτε καναβούρι κάθε μέρα; Στον απολογισμό θα αποφασίσετε αν θέλετε να ψάχνετε διαρκώς ή να αφήσετε τον έρωτα να δοκιμάσει την τύχη του σε εσάς. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις!

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλά, και θα κάνετε τα μποτέ σας, και μπουζούκια θα πάτε, και σούπερ μάρκετ θα πάτε για να γεμίσετε το ψυγείο, αλλά τις τελευταίες μέρες του μήνα καλό θα ήταν να προσέχετε που θα πάτε και πόσα θα ξοδέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παν είναι να έρθετε σε συναισθηματική αρμονία προκαλώντας ισορροπία και γαλήνη εσωτερικά - και θα να αναζητήσετε κάποιες μεθόδους αποτοξίνωσης, τόσο σε σωματικό όσο και συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο. Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και οι στόχοι της καριέρας σας σταματούν να σας απασχολούν και απολαμβάνετε επιτέλους το μήνα με σταθερότητα, χρήματα στην τσέπη και νέες γνωριμίες. Η προσωπικότητά σας θα λάμπει σαν γούρι από τον Λαλαούνη και ποιος σας πιάνει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και οι συνειδητά ελεύθεροι, θα βρουν κάποιο άτομο που θα τους κάνει να ξανασκεφτούν τις θέσεις τους περί σχέσεων. Βέβαια έρχεται απροσδόκητο καλό έσοδο, δηλαδή μια απρόσμενη προσθήκη στο τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να βρει το μονοπάτι του. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία. Αλλά κατά βάθος ξέρουμε πως όλα αυτά θα μπουν σε αναμονή μόλις βρείτε κάτι επιφανειακό αλλά τρομερά διασκεδαστικό να κάνετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαιτέρως γι'αυτό το λόγο αρχίστε τη γυμναστική, τις βιταμίνες, ξεσκονίστε τα βαράκια, βγάλτε τα ρούχα από το διάδρομο και χρησιμοποιείστε τον!

Πηγή: e-radio.gr