Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 12 Μαΐου;

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας θα μπορεί να σας προσφέρει την εpωτική αρμονία που επιζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ταμπέλα είναι περιττή για εσάς όταν είστε με κάποιον και περνάτε καλά. Θα ήταν όμως όλα καλύτερα αν κάπως οριοθετούσατε μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους εν σχέση και με πολλά προβλήματα, η μέρα θα βοηθήσει για να αποκαταστήσει τις εντάσεις της εpωτικής σας ζωής!

ΛΕΩΝ

Ίσως ένα ταξίδι να σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας. Κανονίστε το μόλις είναι εφικτό.

ζώδια 9 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γάμος, απόγονος, ή και πιο σταθερός δεσμός, ευνοούνται! Ενώ, να σημειώσουμε πως η Λίτσα Πατέρα ενημέρωσε πως αυτή η εβδομάδα έχει πολλά να μας πει.

ΖΥΓΟΣ

Μια καλή σχέση μπορεί να διανθιστεί με πρόσθετες εκπλήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι επόμενες αλλαγές που θα κάνετε θα έχουν ευτυχή έκβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νιώθετε ανασφάλεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διώξετε όσο πιο πολλούς... ασαφείς παράγοντες μπορείτε, από τους καίριους τομείς της ζωής σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτιμήστε περισσότερο το χρόνο, τα χρήματα, τις σημαντικές σχέσεις που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μια χαλαρή σχέση, θα πρέπει να απολαύσετε τη διαδρομή - όμως θα ήταν καλό να οικοδομείτε στοιχεία που θα έχουν διάρκεια!

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ! Μη χαλάτε τα πάντα για ένα πείσμα!

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι πιο χειριστικοί σύντροφοι

Δίδυμοι

Οι λέξεις είναι το απόλυτο όπλο για χειραγώγηση. Είναι τόσο καλοί στο να αλλάζουν το νόημα όσων θέλουν να περάσουν και χρησιμοποιούν τόσο τέλεια το λεξιλόγιο που μπορούν να σου πουν αυτό που θέλουν με τρόπο που δε θα το καταλάβεις. Είναι πολύ έξυπνη και ξέρουν πως να σε παραπλανήσουν.

Ζώδια τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Απριλίου

Λέοντες

Μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λόγο του και να διαστρεβλώσει όποια κατάσταση θελήσει, ειδικά όταν νιώσει απειλή ή ανασφάλεια. Αλλάζουν εντελώς την ιστορία, βασισμένοι στην αδυναμία των άλλων, ώστε να καταφέρουν τον σκοπό τους. Βέβαια, όταν κάνουν σχέση πρέπει να μάθουν ότι οφείλουν να δίνουν χώρο στις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου τους.

Σκορπιοί

Δεν είναι και το πιο εκφραστικό ζώδιο όσον αφορά τα συναισθήματα τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις τους, οπότε πολλές φορές γίνονται χειριστικοί μέσα από την σιωπή τους. Αν πάλι θέλουν να μπουν σε μια σχέση, τότε υπάρχει τρόπος για να διαχειριστούν την χειριστική τους συμπεριφορά.

Ιχθείς

Έχουν πολύ ένστικτο στις σχέσεις τους, οπότε μπορούν πολύ εύκολα να ελέγξουν ή να χειραγωγήσουν το ταίρι τους και να επιβάλλουν αυτό που θέλουν, καταπατώντας τα θέλω του άλλου. Είναι όμως σε θέση να μάθουν να συμβαδίζουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους και να μάθουν να ακούν τις ανάγκες του.