Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Αδράξτε τα ηνία της ζωής σας στη μέση της εβδομάδας!

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιβράβευση για τις προσεγγίσεις που έχετε επιλέξει σε όλους τους τομείς, είναι πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα εντοπίσετε λύσεις για όλα όσα σας απασχολούν αρκεί να είστε ψύχραιμοι. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλο τον μήνα Ιούνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τα πάτε καλύτερα μόλις αποκλείσετε κάθε αρνητική επίδραση που μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας.

ΛΕΩΝ

Με αίσιο πρόσημο για όλα τα σχέδιά σας προχωρά η εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε υπολογισμένες κινήσεις στις επόμενες μέρες...

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεστε ισχυρά κίνητρα για να μην βγείτε από το πρόγραμμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τα ρίσκα και τις βιαστικές κινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε και απολαύστε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων!

Ζώδια ημέρας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προφυλαχθείτε από πιέσεις που προκαλούν τα όριά σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Θα σας ωφελήσει αν αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα, ώστε να οργανωθείτε και να εστιάσετε στα καθήκοντά σας και μόνο.

Τα τέσσερα ζώδια που θα περάσουν λίγο δύσκολα αυτόν τον μήνα

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι άσπρες μέρες για εσένα θα έρθουν προς το τέλος του μήνα, ενώ μεχρι τότε όλα τα σχέδια σου θα είναι σε αναβολή, τα επαγγελματικά σου θα μοιάζουν με ένα κανονικό πεδίο μάχης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν κρίση και μάντεψε, δε θα έχεις και λεφτά. Θα διχαστείς, θα θολώσει το μυαλό σου και γενικά κάνε πολύ υπομονή μέχρι να τελειώσει όλο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι δύσκολα αυτόν τον μήνα και όσο και αν προσπαθείς να φτιάξεις ένα ένα τα θέματα σου, θα ξεπηδάνε άλλα και εσύ θα φτάσεις στα όρια σου. Μέσα από τη δουλειά δε, θα σου συμβούν περιστατικά που είτε θα σε αναστατώσουν είτε θα σε αγχώσουν, αλλά αυτό το ανακάτεμα θα το βιώνεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κάποιες φορές θα νιώθεις σαν να παίζεις σε ταινία, αλλά δυστυχώς θα είναι η αλήθεια. Γενικότερα θα έρθουν μέρες φορτισμένες που θα σε κάνουν να χάσεις την μπάλα.

ΙΧΘΥΣ

Θα βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο, μιας και ένα μπάχαλο θα σε βρει στα επαγγελματικά σου, με εντάσεις, διαφωνίες, μαλώματα και γενικάθα φτάσεις σε σημείο να θέλεις να κλάψεις από απελπισία και όσο και να προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση, δυστυχώς δε θα γίνει. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα ερωτικά σου, τα οποία θα πάνε και αυτά κατά διαόλου, ενώ στα τέλη του μήνα θα τρως αμέσως ότι λεφτά βγάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμένεται να χειροτερέψουν στην ζωή σου οικονομικά, ερωτικά και γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα αναστατωθείς από γεγονότα και θα έχεις χοντρή χασούρα και πρόσεξε να μην τάξεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις γιατί θα τα πληρώσεις, όπως επίσης και μην ακούς τα μεγάλα λόγια που μπορεί να σου πουν. Υπάρχει ανακάτωμα μέσα και έξω σου και ενδέχεται το νευρικό σου σύστημα να καταρρεύσει, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή!