Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Όλα είναι δυνατά σήμερα στην ερωτική σας ζωή. Και καλά και άσχημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοιχτείτε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ρομαντική περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, ακούστε τι έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας!

ΛΕΩΝ

Aν χρειαστεί, δώστε ελαφρυντικά για προηγούμενες συμπροφορές φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε υπολογισμένες κινήσεις στις επόμενες μέρες...

ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας αρκετά απροσδόκητα, αλλάζοντας εντελώς τη μελλοντική σας πορεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προφυλαχθείτε από πιέσεις που προκαλούν τα όριά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Μερικές νέες γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σας κύκλου θα σας ενθουσιάσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη δουλειά κάποια νέα πρότζεκτ θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν πραγματικά θέλετε να αισθανθείτε πλήρης, θα πρέπει να αποφασίσετε για το είδος της σχέσης που ψάχνετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε τα ρίσκα και τις βιαστικές κινήσεις ενώ διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλο τον μήνα Ιούνιο.

Ζώδια Τετάρτη 16 Ιουνίου

Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα 17/06

Κριός

Ο Άρης, φέρνει επί του παρόντος ένα κύμα παθιασμένης ενέργειας στην ερωτική σου ζωή και θα το κάνει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Όσο κι αν απολαμβάνεις την αναζωογόνηση του κεφιού και της λίμπιντο σου, προσπάθησε να αντιληφθείς, πόσο ισχυρή και συντριπτική θα είναι η έκφραση της αγάπης σου. Αυτό που εσύ θεωρείς εγκάρδιο, τον εραστή σου μπορεί να τον πνίγει. Το να ξυπνάει ο άλλος το πρωί με σκισμένα ρούχα ή μώλωπες στο κορμί του… δεν είναι πάντα σέξι.

Ταύρος

Η προνοητικότητα είναι το εισιτήριό σου για παθιασμένη πρόοδο τώρα. Έχεις απόλυτο δίκιο να πιστεύεις ότι η επιθυμία και η θέλησή σου για να δημιουργηθεί ή να ανθίσει μια σχέση ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε ωθήσει να κάνεις αρκετές προσπάθειες. Οι ρομαντικές ευκαιρίες και οι σχέσεις, σου χτυπούν την πόρτα. Προχώρησε με αυτοπεποίθηση και άφησέ τες να μπουν μέσα!

Δίδυμος

Υπάρχει μια αλήθεια σε όσους λένε ν’ ακούμε αυτά που μας λέει το σώμα μας. Τα σημάδια και τα σήματα είναι πάντα εκεί και μπορούμε να τα προσέξουμε για να κάνουμε ό, τι είναι σωστό ή απαραίτητο. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να φαίνεται ασαφές ή ασταθές στην ερωτική σου ζωή τώρα, η ψυχρή λογική πρέπει να αντικατασταθεί από τη διαίσθηση. Εμπιστέψου αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι, όχι αυτό που νομίζεις πως πρέπει να σκεφτείς.

Καρκίνος

Το να αισθάνεσαι περισσότερο στον έλεγχο του συναισθηματικού σου κόσμου θα σε βοηθήσει να δώσεις κατεύθυνση σε ό, τι ένιωσες πρόσφατα. Αν είσαι ελεύθερη τότε έχεις αρκετές επιλογές στη διάθεσή σου, που σου δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις με τους όρους σου. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά ο σύντροφός σου, φαίνεται πως τελικά «πήρε το μήνυμα» ή έλαβε υπόψη ένα συγκεκριμένο σημείο.

Λέων

Θα εστιάσεις με προσοχή στη δημιουργία ασφάλειας και σταθερότητας σε τομείς εκτός της ρομαντικής σου σφαίρας. Είναι κατανοητό το ότι πιστεύεις πως μ’ αυτό τον τρόπο θα υποστηριχτεί καλύτερα η ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να ισχύει… αλλά πολλές φορές λειτουργεί αντίστροφα. Μην αποκλείσεις το γεγονός πως η ενίσχυση των συναισθηματικών σου θεμελίων μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος της προόδου σε άλλους τομείς – τώρα και πάντα.

Παρθένος

Ακολούθησε το παλιό ρητό που λέει πως δεν θα μάθεις αν δε ρωτήσεις ή δεν δοκιμάσεις, στα ερωτικά σου τώρα. Αν σκοπεύεις να σκεφτείς τις παθιασμένες δυνατότητές σου τότε βεβαιώσου πως κοιτάς μέσα από το σωστό άκρο του τηλεσκοπίου! Αυτή είναι μια στιγμή να αισθάνεσαι σιγουριά για τον τρόπο που εκφράζεσαι και για όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις, αξιοποιώντας τον.

Ζυγός

Πρόσφατα, μπορεί να έχεις μειώσει τη λίστα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Άτομα στα οποία δεν είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία, τώρα ίσως τα προσέξεις. Μπορεί να χρειαστεί να προνοήσεις και να εστιάσεις περισσότερο, ώστε η καρδιά σου να πάρει αυτό που θέλει – για να μην αναφέρω τη λίμπιντο σου! Έχεις όμως δίκιο που αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να δημιουργήσεις τις παθιασμένες ευκαιρίες που λαχταράς.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στην αξιοποίηση της θετικής ενέργειας του αγαπημένου σου ή των ατόμων που βρίσκονται κοντά σου. Η καλή τους διάθεση θα απορροφηθεί ωφέλιμα από σένα. Αν πιστεύεις, ότι το να αισθάνεσαι καλύτερα ή πιο σίγουρη μέσα σου θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γίνεις πιο ανοιχτή και δεκτική στην ενίσχυση του δεσμού σου, τότε έχεις δίκιο… και γι’ αυτό!

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως και δε βρεις τηλεφωνικό θάλαμο για να αλλάξεις και να φορέσεις το κοστούμι του υπερήρωα για να σώσεις την ημέρα! Δείχνοντας προθυμία να υποστηρίξεις τον εραστή σου, θα είναι το πρώτο βήμα για να μπει στη σωστή του θέση κάτι…. που είχε στραβώσει ανάμεσά σας. Η γρήγορη σκέψη και η προνοητικότητα σου, θα ενισχύσουν την γοητεία σου στα μάτια του αγαπημένου σου. Αυτό είναι σίγουρο!

Αιγόκερως

Σκέψου τι μπορείς να κάνεις, για να απολαύσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Ακόμα κι αν αφιερώσεις ένα πρωινό, ένα απόγευμα ή ένα βράδυ στον εαυτό σου, θα συνειδητοποιήσεις πόσο έντονα εστιάζεις στο να βιώσεις πιο ευχάριστες εμπειρίες. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που εξοικειώθηκες με τον εαυτό σου, θα ανακαλύψεις πως ο χρόνος σου δαπανήθηκε σωστά.

Υδροχόος

Η ενασχόληση με την πραγματικότητα μιας ρομαντικής κατάστασης στο δεσμό σου, πρέπει να είναι εμπνευσμένη και καθησυχαστική. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο αποφασισμένη είσαι να δεις μισογεμάτο, το παθιασμένο ποτήρι σου. Το μέλλον σε προσκαλεί…. κι εκεί είναι που επιτυγχάνεις το παθιασμένο δυναμικό σου. Έχεις κάθε λόγο να προσβλέπεις στο μέλλον με αυτοπεποίθηση. Εμπιστέψου το.

Ιχθύς

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό μπορεί να γνωρίζεις τον εραστή σου, η επιθυμία του να μάθει περισσότερα για σένα, θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανακαλύψεις κάτι καινούργιο για τον εαυτό σου. Η εμπειρία της ζεστασιάς και της εγγύτητας σε μια ερωτική σχέση, είναι υπέροχη. Όταν όμως μαθαίνεις κάτι πολύτιμο από το αντικείμενο του πόθου σου, που μεταμορφώνει την προοπτική ή τη ζωή σου… γίνεται ακόμα καλύτερο!