Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα 30 Ιουλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα 30 Ιουλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επίσης, τα αδέρφια κι κάποιοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα! ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου!

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.