Τραγική ζωδιακά η εβδομάδα του 15αύγουστου - Οι προβλέψεις του Λεφάκη από τις 9 έως και τις 15/8

Μεγάλη προσοχή για 3 συγκεκριμένα ζώδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική ζωδιακά η εβδομάδα του 15αύγουστου - Οι προβλέψεις του Λεφάκη από τις 9 έως και τις 15/8

Διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου και οι προβλέψεις για όσα θα συμβούν σε κάθε ζώδιο δεν είναι και τόσο θετικές. Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, μέσα από την στήλη του στο oroskopos.gr μίλησε αναλυτικά για τα όσα θα διαδραματιστούν στις ζωές μας.

Αναλυτικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου σας βρίσκει διχασμένους. Η ανάγκη για διακοπές είναι μεγάλη, αλλά η διέλευση Αφροδίτης και Άρη από την Παρθένο δείχνει δύο έκδοχές: για κάποιους από εσάς η εργασία θα στείλει σήμα επιστράτευσής σας σε αυτήν και για κάποιους άλλους, έκτακτα προβλήματα δικών σας ανθρώπων θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο και ίσως χαλάσουν το κλίμα της ψυχαγωγίας. Υ πάρχετε και εσείς που εξαιρείστε αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε λογική διαδικασία και πρακτική συμπεριφορά σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

Ταύρος

Συνεχίζεται η ένταση στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Στον τομέα αυτόν θα έλεγα ότι δεν βγαίνετε χαμένοι, αλλά ούτε και εύκολα κερδισμένοι. Αρκετοί από εσάς θα εμπλακείτε σε νέα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον ή στην οικογένεια. Κάποιοι όμως θα καταφέρετε να απομονωθείτε εκεί που θέλετε. Παρά τα έκτακτα έξοδα, οικονομικά θα τα καταφέρετε. Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου δείχνει μια πρώτη βελτίωση στη ζωή σας, μετά τα όσα υποστήκατε τους δύο προηγούμενους μήνες. Οι εποχικά εργαζόμενοι θα είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις σας, αλλά και την είσπραξη της επιτυχίας που θα έχετε. Τέλος οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι επιλογές σας θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ και θα πρέπει να τις προσέξετε.

Δίδυμοι

Παρά τις ανησυχίες σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αρκετά ζητήματα και να καλύψετε τρέχουσες ανάγκες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και χάρη σε αυτό να βρείτε απάντηση σε αιτήματα ή βοήθεια σε λύση προβλημάτων. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί, το επαγγελματικό γίνεται λίγο στάσιμο και το ερωτικό «δουλεύει» παρασκηνιακά αυτήν την εποχή.

Καρκίνος

Αμφίρροπη η εβδομάδα αυτή, μεταξύ καλού και δύσκολου, ευχάριστου και δυσάρεστου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο πυροδοτεί την προσφορά από άλλους προς εσάς, ή την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε να σας γίνει. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ανάγκες και τα αιτήματα της εργασίας σας πληθαίνουν. Ωστόσο θα καταφέρετε να εκτελέσετε τις εορταστικές και θρησκευτικές σας συνήθειες σαν άνθρωποι της παράδοσης και των εθίμων. Μέσα σε όλα σύντομα διαστήματα χαράς και ψυχαγωγίας δεν θα λείψουν και φροντίστε να τα απολαύσετε.

Λέων

Ως πρωταγωνιστές της εποχής οφείλετε να κινηθείτε ευέλικτα και διπλωματικά. Πρακτικά και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Παράλληλα θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Η ερωτική κατάσταση είναι λίγο εμποδισμένη, ή σε φάση περιπλοκής. Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε βοηθά πολλούς από εσάς για ένα καινούριο ξεκίνημα. Ταξίδια, μετακινήσεις και διασκεδάσεις παρουσιάζουν εμπόδια. Υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και μη χάνετε το κέφι και την αισιοδοξία που διαθέτετε.

Παρθένος

Μια νέα εποχή φαίνεται να ξεκινά στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού για εσάς. Σταδιακά θα επηρεάσει, αλλά και θα φέρει αλλαγές τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προς το παρόν περιοριστείτε στην αντιμετώπιση των άμεσων και απαραίτητων αναγκών σας. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν στο πλαίσιο της ευχέρειας που έχετε αυτήν την φορά. Μην αρνείστε προτάσεις και μην απομονώνεστε. Καλλιεργείστε την αισιοδοξία και τις ερωτικές προθέσεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου έχει αρκετές, καλές υποσχέσεις για εσάς. Ό,τι και αν σας βασάνισε μέχρι τώρα, ξεχάστε το για λίγο. Αποδεχτείτε προσκλήσεις φιλοξενίας, ή διασκέδασης. Οι περισσότερο φιλόδοξοι επιμεληθείτε τα επαγγελματικά σας που παιρνούν σε καλύτερη νέα φάση. Οι κοσμοπολίτες του ζωδίου σας διαλέξτε ένα μέρος που σας αρέσει και με την ανάλογη παρένα να περάσετε τις γιορτές του δεκαπενταύγουστου. Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί στη διαχείριση. Αναθεωρήστε συνήθειες του παρελθόντος και υιοθετήστε μια πιο λιτή τακτική επικοινωνίας και διασκέδασης.

Κώστας Λεφάκης ζώδια Αυγούστου

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου δίνει την ευκαιρία μιας πρώτης βελτίωσης σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα τα οποία δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Στα οικονομικά παραμένει ακόμα η στενότητα και οι υποχρεώσεις. Ωστόσο τα απαραίτητα θα μπορέσετε να τα καλύψετε. Βάλτε μια άνω τελεία σε προβλήματα που δεν λύνονται και σε δυσαρέσκειες που περάσατε. Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά και την ξεκούραση που χρειάζεται. Όσοι πάρετε αποφάσεις, υπολογίστε τις μακροπρόθεσμες συνέπειές τους.

Τοξότης

Όλα συνηγορούν να είστε και πολυάσχολοι και επίκαιροι και περιζήτητοι. Ο Ήλιος στον Λέοντα τονίζει το κύρος και τη γοητεία σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο τις αξιοσύνες που διαθέτετε. Ο δεκαπενταύγουστος προβλέπεται καλό διάστημα για συναναστροφές, σύντομες μετακινήσεις και ευχάριστα βράδια. Οργανώστε καλύτερα το μυαλό σας, το οποίο ορισμένες φορές θολώνει ή παρασύρεται από την έξαρση των συναισθημάτων σας. Στον έρωτα δεν λείπει η επιτυχία, αλλά δεν είναι ορατές οι ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Ανάμικτα τα συναισθήματα και πολλές οι αναμοχλεύσεις τους. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο εξυπηρετούν όσους θέλετε να χαρείτε για λίγο, ή να ταξιδέψετε κάπου μακριά. Ο Ήλιος στον Λέοντα δίνει τη θέρμη του στην καθημερινότητά σας, εξυπηρετώντας σας σε δραστηριότητες και κάνοντας πιο ωραίες τις βραδιές σας. Φίλοι από το παρελθόν ξανά εμφανίζονται και μερικές συμπτώσεις λειτουργούν, είτε για να σας δώσουν απάντηση σε ερωτήματά σας, είτε για να σας προειδοποιήσουν για το μέλλον. Καταπολεμήστε δύο βασικά στοιχεία που έχουν εγκατασταθεί μέσα σας, καθόλου αναίτια. Πρώτα τον φόβο και μετά τον θυμό.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους άλλους παίρνουν φωτιά και οι εξελίξεις στα ερωτικά σας συνεχίζονται με ένταση. Πολλοί θα βρεθείτε κοντά στη θάλασσα που είναι το στοιχείο που σας αρέσει και σας ηρεμεί. Ωστόσο δεν θα λείψουν απρόοπτα και αναστατώσεις τα οποία πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Η καθημερινότητα αλλάζει και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου ορίζει νέες κατευθύνσεις και διαδρομές που πρέπει να πάρετε. Μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις και από επιτηδευμένες εικόνες.

Ιχθύες

Συγκριτικά με άλλους θα περάσετε και καλά και θα εισπράξετε συναίσθημα και εξυπηρέτηση από τους άλλους, που τόσο τα χρειάζεστε! Ωστόσο ο Αύγουστος έχει τα απρόοπτα και αρκετά αναπάντεχα. Πλαγιοκοπήστε και προσπαθήστε να μη σας βγάλει από τους προορισμούς που έχετε χαράξει. Φροντίστε την ξεκούραση, τον ήρεμο ύπνο, όπως και τη σωστή διατροφή. Αν ταξιδέψετε, κινηθείτε οργανωμένα. Αν αποδεχτείτε προσκλήσεις, υπολογίστε εκ των προτέρων τους ανθρώπους που σας τις απευθύνουν. Ερωτικά η τύχη είναι με το μέρος σας. Από εσάς εξαρτάται το μέγεθος της επιτυχίας που θα έχετε!

Δύσκολος ο Αύγουστος 2021 για τρία συγκεκριμένα ζώδια

Κριός

Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την συναισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας, αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο. Απολαύστε διακοπές και μην επηρεάζεστε από οικονομικές δυσκολίες, καθώς ξέρετε ότι θα τις ξεπεράσετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο το πρώτο μισό του μήνα.

Ταύρος

Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να προσέξετε οι έχοντες σχέση ή όσοι βρίσκεστε σε γάμο, τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύντροφός σας, ή τις εκφρασμένες ανάγκες του. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές είναι πιθανόν να δεχτείτε τα βέλη ενός δύσκολου έρωτα, είτε γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφός, είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόλαυσή του είτε εκ μέρους σας, είτε από την άλλη πλευρά.

Δίδυμοι

Ο μήνας έχει... διαβάστε την συνέχεια εδώ.