Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για την εβδομάδα 6-12/9

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για την εβδομάδα 6-12/9

Τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της έκανε η Άση Μπήλιου, η οποία αναφέρθηκε στην εβδομάδα που ξεκίνησε (6-12/9). Πρόκειται για μία αρκετά έντονη εβδομάδα στην οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία της Νέας Σελήνης.

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας κρίσιμος μήνας αστρολογικά, κάτι για το οποίο μίλησε στις μηνιαίες προβλέψεις του και ο Κώστας Λεφάκης.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για αυτή την εβδομάδα (6-12/9)

Η εβδομάδα φέρει έντονα την επιρροή της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας πολυάσχολη την καθημερινότητα μας και φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που κυβερνά το ζώδιο στο οποίο σχηματίζεται (υγεία, εργασία, παιδεία και περιβάλλον).

Ταυτόχρονα, το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα βοηθά να έχουμε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας, για να τα βγάλουμε πέρα με τις απαιτήσεις αυτού του νέου φεγγαριού. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη να βάλουμε τάξη στο χάος.

Άση Μπήλιου προβλέψεις εβδομάδας (6-12/9)

Μας δίνει την ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού, της δουλειάς, να ξεκαθαρίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε απ’ ότι είναι περιττό ή άχρηστο, να σβήσουμε άχρηστα μέιλς, μηνύματα, αρχεία που απλώς πιάνουν χώρο και μας δημιουργούν και στρες έχοντας τα μπροστά μας κάθε μέρα χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτά. Το μότο της Νέας Σελήνης είναι τακτοποίησε, συστηματοποίησε, αρχειοθέτησε, οργάνωσε, καθάρισε! Είτε αυτό αφορά σε έναν χώρο ή ακόμη και στο μυαλό μας, η ενέργεια είναι η ίδια.

Εκτός αυτού, είναι μια καταπληκτική Νέα Σελήνη για να ασχοληθούμε με θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης. Ωραίες οι διακοπές, τα παγωτά, τα μεζεδάκια με την παγωμένη μπύρα, αλλά το μυαλό και η ψυχή μας τα απολαμβάνουν περισσότερο απ’ ότι το σώμα μας. Κι επειδή μιλάμε για την Παρθένο, το ζώδιο της υγείας, ας δούμε τώρα τι είναι αυτό που θα θωρακίσει καλύτερα το σώμα μας και θα μας προσφέρει περισσότερη υγεία.

Διατροφή, άσκηση, βιταμίνες, καλύτερος ύπνος, ξεκούραση, είναι όσα πρέπει να εξετάσουμε καλύτερα τις επόμενες μέρες και φυσικά ένα τσεκάπ για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει. Στα θέματα της δουλειάς η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, οπότε καλό είναι αν είστε στη φάση ανεύρεσης εργασίας να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες. Την Παρασκευή 10/9 έχουμε την πλανητική αλλαγή της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να αφήνει τα αγαπημένα της λημέρια του Ζυγού και να προχωρά στον Σκορπιό.

Οι σχέσεις και τα οικονομικά είναι το πεδίο που στρέφει την προσοχή μας αυτή η Αφροδίτη, με ενδιαφέροντα σενάρια και στα δύο μέτωπα το επόμενο διάστημα. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες οι σχέσεις μπορεί να σταθεροποιηθούν, αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη. Η Αφροδίτη αυτή αγαπά το μυστήριο, τα μυστικά και εμπνέεται από οτιδήποτε είναι βαθιά συναισθηματικό, της παρέχει ασφάλεια, αλλά την κρατά και σε μια εγρήγορση.

Πηγή: asibiliou.gr

Αυτές είναι οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε πιο χαλαροί από ότι συνήθως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας επαναφέρει ομαλά στην πραγματικότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εικόνα σας και η εμφάνισή σας - αυτό είναι στο πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιλαμβάνεστε βαθύτερα το τι θέλει ο/η σύντροφός σας.

ΛΕΩΝ

Η κριτική προς τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στη δουλειά με τις ιδέες σας.

Προβλέψεις ζωδίων 7/9

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή. Η τύχη ευνοεί χαρούμενες συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να είστε υπερβολικοί με το φαγητό. Να είστε προσεκτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ορθολογισμός σας και η λογική σας μπορεί να σας οδηγήσουν όπου θέλετε σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε την ανατροπή στη ρουτίνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων που συμπαθείτε στη δουλειά!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα με κάποιο κοντινό σας άτομο.