Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για 4 ζώδια - Ξεκινάει η επιρροή της Πανσελήνου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για 4 ζώδια - Ξεκινάει η επιρροή της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος ξεκινάει αύριο και η Άση Μπήλιου από τη μεριά της, μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της, μίλησε για τα ζώδια τα οποία είναι πιο πιθανό να επηρεαστούν από το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Την ίδια στιγμή, και ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν μέσα στη νέα εβδομάδα μετά την εμφάνιση της Πανσελήνου.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο (18-19/9)

Ένα από τα πιο όμορφα και ευχάριστα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου είναι αυτό που απλώνεται μπροστά μας, καθώς δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις. Αντιθέτως η Σελήνη, τόσο από τον Υδροχόο που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου όσο και από τους Ιχθύς την Κυριακή, θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις. Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Δία, κάνοντας το πρωινό του Σαββάτου ιδανικό για βόλτες, ψώνια, εκδρομές, επαφές με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Άση Μπήλιου προβλέψεις 18-19/9

Την Κυριακή από τους Ιχθύς θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όμορφη όψη για τις σχέσεις μας, αλλά και για να περάσουμε καλά κάνοντας πιο χαλαρά σχέδια. Από την Κυριακή ξεκινά κι η επιρροή της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Έτσι, μπορεί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια να αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σταδιακά.

Πηγή: asibiliou.gr

Ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβρη - Τι σημαίνει αυτό; Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή!

Ο Άρης, ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει το πάθος, τη σεξουαλικότητα, την ενέργεια, τη δράση, τον τρόπο που διεκδικούμε, περνά στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ζυγό και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2021 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η ενέργεια του διαφοροποιείται, καθώς θα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον πιο κομψό και ευγενικό (το σπίτι της Αφροδίτης) και θα δίνει τις μάχες του με όπλο τη διπλωματία.

Από τη νέα του θέση επηρεάζονται όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, αλλά στις επάλξεις θα είναι περισσότερο τα 4 παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας και όταν βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό δεν μπορεί να εκφράσει τη δυναμική του. Εσείς θέλετε πόλεμο και ο Ζυγός διπλωματία και αυτό σημαίνει ότι ίσως να νιώθετε πως σας έχουν κοπεί τα φτερά. Επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στους άλλους και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους. Οι άλλοι θα έχουν λόγο στη ζωή σας και στις αποφάσεις σας και αυτό θα σας πιέσει, διότι εσείς έχετε μάθει να είστε πρωταγωνιστές και ίσως βγάλετε έντονο ανταγωνισμό. Ο συμβιβασμός είναι ο δρόμος που πρέπει να διαλέξετε, όσο και αν δεν σας πάει, αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Επίσης, θα είναι μια περίοδος όπου οι επαφές με τους άλλους θα είναι πολλές, όπως και οι απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μπροστά σας έξι εβδομάδες που θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και με πειθαρχία. Ο Άρης προχωρά στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τη δουλειά και τις καθημερινές σας ρουτίνες και φέρνει πολλές ευκαιρίες, αλλά και πίεση, γκρίνια και αντιδράσεις. Για να έχετε αποτελέσματα και να είστε παραγωγικοί χρειάζεται επιμονή και πρόγραμμα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά την υγεία σας. Δεν μπορείτε να αφιερώνετε όλο σας το είναι στη δουλειά, διότι θα καταρρεύσετε. Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα υγείας μέσω της διατροφής και της άσκησης και να αποκτήσετε πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άση Μπήλιου Άρης στον Ζυγό προβλέψεις 15/9

Ο Άρης φεύγει από την Παρθένο για να πάει σε ένα πιο φιλικό σας ζώδιο, τον Ζυγό και παίρνετε μια ανάσα. Από τις 15/9 έως τις 30/10 ελαχιστοποιούνται οι... διαβάστε την συνέχεια εδώ