Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη. Να σημειώσουμε πω αυτή η εβδομάδα είναι σκέτο μαρτύριο. Ενώ και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί 4 συγκεκριμένα ζώδια για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να μάθετε από τον πόνο σας και να αποκτήσετε σοφία από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πως γεννιέστε ξανά πιο ανάλαφροι και πιο αποφασισμένοι να οργανώσετε τη ζωή σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη δύναμη μέσα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ζωηρές συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένους.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν επιτέλους στην άκρη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλή δουλειά έχετε σήμερα και γενικά αυτό που σας αγχώνει είναι ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που τελικά σας καθυστερούν ακόμα περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικότερα νιώθετε ότι ανήκετε κάπου που όλο και περισσότερο θέλετε να το κάνετε δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια είναι πολύ χρήσιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο δικό σας ζώδιο γίνεται μια αναστάτωση, και ενώ είχατε ιδιαίτερη εσωστρέφεια δε θέλετε να την παρατείνετε επί μακρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο γίνεται μια αναστάτωση, και ενώ είχατε ιδιαίτερη εσωστρέφεια δε θέλετε να την παρατείνετε επί μακρόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά, βιαστείτε και μοιράστε αρμοδιότητες οι οποίες σας συμφέρουν όμως!

Πρόβλεψη που «καίει» για τα 4 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και τις προβλέψεις της για την Πανσέληνο που έρχεται, την Κυριακή από τους Ιχθύς θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όμορφη όψη για τις σχέσεις μας, αλλά και για να περάσουμε καλά κάνοντας πιο χαλαρά σχέδια.

Από την Κυριακή ξεκινά κι η επιρροή της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Έτσι, μπορεί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια να αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σταδιακά.

Δίδυμοι

Άση Μπήλιου Δίδυμοι

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς, ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 21/9. Θέματα που αφορούν στην καριέρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα εστιάσετε στις φιλοδοξίες σας.

Παρθένοι

Άση Μπήλιου Παρθένος

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική ως ενέργεια, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς για να σχηματίσει σε λίγες μέρες -και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τρίτης- την Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η Σελήνη στους Ιχθύς αναφέρεται στις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές κι επαγγελματικές και είναι πιο κοινωνική μέρα για σας. Επιλέξτε να την περάσετε με τον σύντροφό σας ή με στενούς φίλους και θα περάσετε θαυμάσια. Σιγά-σιγά μπορεί να σας απασχολούν τα θέματα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου.

Τοξότες

Άση Μπήλιου Τοξότης

Την Κυριακή ήδη η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, δίνοντας σας μια πρόγευση για το τι ακολουθεί. Οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά και το σπίτι θα είναι πολλές και θα πρέπει να βρείτε και χρόνο να ξεκουραστείτε για να είστε σε φόρμα την επόμενη εβδομάδα. Αξιοποιήστε πάντως αν θέλετε για μια έξοδο ή μια μάζωξη με φίλους στο σπίτι το Σάββατο.

Ιχθύες

Άση Μπήλιου Ιχθύς

Την Κυριακή βρείτε χρόνο για μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία κι όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας, κλέψτε λίγο χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτά και αυτούς που αγαπάτε. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το βράδυ της Κυριακής μπορεί να αναζωογονήσει τη διάθεση, αλλά και την ερωτική σας σχέση. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να προκύψει μάλιστα και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Πηγή: asibiliou.gr