Τα 4 ζώδια που περνούν δύσκολες μέρες με τον Ανάδρομο Ερμή - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα 4 ζώδια που περνούν δύσκολες μέρες με τον Ανάδρομο Ερμή - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Άση Μπήλιου στην εκπομπή Breakfast at Star, προειδοποίησε για τα 4 ζώδια που πρόκειται να περάσουν τις πιο δύσκολες μέρες λόγω του Ανάδρομου Ερμή.

«Κάτι που κάνει ο Ανάδρομος είναι ότι φέρνει παρελθοντικές καταστάσεις πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να δώσουμε μία οριστική λύση.

Η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια. Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγώκερους ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Μέχρι στις 17/10 συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και ίσως να χρειαστεί και λίγο ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ από τη μεριά της η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για ένα συγκεκριμένο ζώδιο που θα περάσει δύσκολα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι

Jasmine- Κριός

Δε θέλεις τη ρουτίνα, μισείς τα ψέματα και είσαι αρκετά περιπετιώδης και ανυπόμονη. Δε δέχεσαι εντολές από κανέναν, διεκδικείς το χώρο σου και παλεύεις για τα πιστεύω σου. Είσαι ένα περήφανο και ανεξάρτητο πνεύμα.

Tinker Bell - Ταύρος

Είσαι πιστή και φτάνεις στα άκρα για όσους αγαπάς. Έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου, αλλά και ξεροκεφαλιά και καμιά φορά βγάζεις έντονη κτητικότητα, ενώ σιχαίνεσαι τις αλλαγές. Είσαι ξεκάθαρα η Tinker Bell.

Alice - Δίδυμος

Διακατέχεσαι από περιέργεια, είσαι party animal και θέλεις συνέχεια να κάνεις νέες γνωριμίες. Γενικά δεν σε εμπιστεύονται και πολύ οι γύρω σου, ενώ έχεις την τάση να εξαφανίζεσαι από όσους σε αγαπάνε και να αδιαφορείς για αυτούς. Είσαι στον κόσμο σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Cinderella - Καρκίνος

Είσαι σπιτόγατα, ένα ακραία συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο, με τάση να βοηθάς τους πάντες. Όταν όμως πιστέψεις στον εαυτό σου, τότε κάνεις πραγματικά θαύματα!

Nala - Λέων

Θέλεις να είσαι στο επίκεντρο, να σε λατρεύουν όλοι και δεν αντέχεις την αδιαφορία. Καλά κάνεις που διεκδικείς όσα σου αξίζουν, γιατί είσαι μια πολή καλή φίλη και στέκεσαι σε όποιον σε χρειάζεται, ενώ έχεις και έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα και είσαι υπέρμαχος της δικαιοσύνης.

Belle - Παρθένος

Δουλεύεις σκληρά, προσέχεις τις λεπτομέρειες, έχεις υπόμονή και δε λες ποτέ όχι σε προκλήσεις. Βέβαια, μπορεί να γίνεις και φοβερά επικριτική με τους άλλους, ειδικά όταν δεν κάνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι η τελειότητα δεν υπάρχει.

Χιονάτη - Ζυγός

Τα πας καλά με όλους και μπορείς να ισορροπείς μέσα σε αντίξοες καταστάσεις, όμως συχνά εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα τους άλλους και αυτό δεν σου βγαίνει πάντα σε καλό.

Megara - Σκορπιός

Είσαι ένα πλάσμα υπερπροστατευτικό με τον εαυτό σου, ειδικά αν έχεις πληγωθεί και είναι δύσκολο για τους άλλους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Είσαι και μυστικοπαθής, οπότε και οι άλλοι δυσκολεύονται να εμπιστευτούν εσένα.

Aladdin - Τοξότης

Εκνευριστικά αισιόδοξος χαρακτήρας, που σχεδόν ποτέ δεν πραγματοποιεί όσα εύχεται. Ο Τοξότης ονειρεύεται μεγαλοπρεπή πράγματα για τη ζωή του, αλλά θα πρέπει να γίνει και λίγο ρεαλιστής και να εκτιμήσει όσα έχει στη ζωή.

Mulan - Αιγόκερως

Είσαι εργασιομανής, παλεύεις για όσα θέλεις και μένεις πιστή στους στόχους σου. Είσαι ένα από τα πιο αξιόπιστα σχέδια, ενώ φημίζεσαι για την υπομονή και την αυτοκυριαρχία σου.

Jack Sparrow - Υδροχόος

Είσαι της περιπέτειας, αλλά είσαι και μυστικοπαθής. Έχεις μια ανεξάρτητη φύση μέσα σου και πολλούς φίλους. Βέβαια σου αρέσει να περνάς χρόνο μόνη, κάτι που πληγώνει τους γύρω σου, γιατί νομίζουν ότι αδιαφορείς για αυτούς.

Ariel - Ιχθείς

Έχεις συνεχώς τάσεις φυγής και συχνά θέλεις να αποκτήσεις αυτό που δεν έχεις. Εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους και είσαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα. Μην ξεχνάς επίσης, ότι φημίζεσαι για την διαίσθηση σου και την ικανότητα σου να διαβάζεις τους άλλους.

pink.gr