Έκτακτη προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη - 3 ζώδια που θα ζήσουν δύσκολες μέρες

Προσοχή! Μπορεί και να σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη - 3 ζώδια που θα ζήσουν δύσκολες μέρες

Στις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε για την νέα εβδομάδα, ο Κώστας Λεφάκης (4-10/10), τόνισε πως 3 συγκεκριμένα ζώδια πρόκειται να περάσουν δύσκολα και πρέπει να προσέξουν πολύ τις κινήσεις τους.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν αυτή τη βδομάδα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος

Η περίοδος είναι επεισοδιακή και προβλέπεται ότι θα φέρει ταραχές στον χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα των επεισοδίων που θα σας ταράξουν ψυχολογικά. Ενισχύστε την άμυνά σας και καλλιεργήστε την προνοητικότητα χωρίς όμως να είστε προκατειλημμένοι στο κάθε σας βήμα.

Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό θα σας απογοητεύσει σε ένα αισθηματικό θέμα και θα φέρει καθυστερήσεις τις οποίες υποψιάζεστε. Στην περίπτωση αυτή καλό είναι να αναπτύξετε εναλλακτικές. Ότι και να γίνει είναι μπόρα και θα περάσει αρκεί να μην κάνετε λάθος κινήσεις ή να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε κίνδυνο.

Προβλέψεις Λεφάκη (4-10/10)

Δίδυμοι

Όπως όλοι έτσι και εσείς θα επηρεαστείτε από τις εξελίξεις της εβδομάδας που ακολουθεί. Ο Άρης από τον Ζυγό σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και πιο διπλωμάτες όταν βλέπετε τα αδιέξοδα που θέτουν τρίτοι.

Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις συνεργασίες και περιορίζει αυτά που περιμένετε να εισπράξετε. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη και οι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο, εξασφαλίζουν τα απαραίτητα και σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, ή ακόμα και να μην τις αισθανθείτε καθόλου. Κινηθείτε οργανωμένα στις επιδιώξεις σας, μην ρισκάρετε πουθενά και ακολουθήστε γνώριμες διαδικασίες και γνώριμες διαδρομές.

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι ανάστατα και νευρικά σε όλο τα μήκος αυτής της εβδομάδας. Οι περισσότεροι έχετε μια αίσθηση ανικανοποίητου, αλλά με μια δεύτερη ματιά, καταλαβαίνετε ότι σας δίνονται νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχατε σκεφτεί. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον ψυχισμό σας, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και λειτουργεί μαγνητικά για τους άλλους απέναντί σας.

Αναθαρρήστε λοιπόν, βγείτε από μια ιδιότυπη απαισιοδοξία και αποφύγετε να φυλακίζετε τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο, μόνο και μόνο γιατί είχατε μια δυσάρεστη εμπειρία στο παρελθόν. Παρόλα αυτά έχετε κάποιες εξυπηρετήσεις, είστε πιο προνομιούχοι από τους άλλους σε διεξόδους μετακίνησης και ψυχαγωγίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς. Τέλος προσέξτε λίγο καλύτερα το τι διαδραματίζεται στην δουλειά σας αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Αρχίστε να οργανώνετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, για να τις διεκπεραιώνετε χωρίς πίεση και άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεστε μια ήρεμη και υποστηρικτική ατμόσφαιρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλή σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους ήδη δεσμευμένους, πιθανό είναι μια συνεργασία να φέρει ένα δημιουργικό έργο και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να μελετήσετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί μπορεί κάποιες να μην είναι πλέον λειτουργικές και τελικά να σας προκαλούν πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγείτε από το σπίτι, γνωρίστε νέους ανθρώπους και δώστε ευκαιρίες στον κόσμο γύρω σας, καθώς θα βρεθούν άτομα που πραγματικά θα σας εκπλήξουν.

Προβλέψεις ζωδίων 3/10

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεστε ένα δημιουργικό χόμπι και νέες γνωριμίες. Αυτά πάντα συνδυάζονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περάστε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ενισχύστε την κοινωνική ζωή και τη διάθεσή σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως μια έκπληξη από το εξωτερικό ή συνεργασία με εξωτερικό ή ένα ταξίδι να είναι μέσα στα σενάρια των ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλή κίνηση και επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα αναδειχθούν τα προτερήματα σας και η προσπάθεια που κάνατε πριν καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα δημιουργικό σας έργο, θα έχει δίκαια αντιμετώπιση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όποια πρόκληση προκύψει στην πορεία σας!