Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια - Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις;

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια - Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις;

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (12/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην νέα εβδομάδα και εξήγησε πως πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα επωφεληθούν από τις εξελίξεις.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Αυτή η εβδομάδα έχει και τα καλά της και είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι και να κερδίσουν. Μάλιστα, αυτό που θα γίνεται σήμερα ενδεχομένως να έχει και διάρκεια, είτε είναι επαγγελματικό είτε συναισθηματικό.

Η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και έτσι μπορεί να έχουμε μία μικρή μελαγχολία, ίσως και λόγω του καιρού, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα ενώ από τη μεριά της, η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για ένα συγκεκριμένο ζώδιο που θα ζήσει έντονες στιγμές σήμερα.

Αυτές είναι οι πιο ερωτικές μέρες μέχρι τις 4 Νοεμβρίου

Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 14:21 ως τις 4 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης αφήνει τον σκοτεινό Σκορπιό και τα μαύρα φεγγάρια του και περνάει στο φως της χαράς, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας, τον Τοξότη.

Το Σαββατόβραδο 9 και η Κυριακή 10 που η Σελήνη και η Αφροδίτη ενώνουν την δύναμη της ψυχής και του έρωτα, για να δώσουν χαρά και αισιοδοξία στις ερωτικές σχέσεις.

Η Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο-Χρόνο. Οι σχέσεις επισημοποιούνται ή σταθεροποιούνται δείχνοντας την αντοχή τους στον χρόνο και την λογική τους πλευρά.

Η Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ερμή και την Αφροδίτη να φέρνουν ερωτικά μηνύματα, συζητήσεις που βοηθούν την επίλυση διαφορών, συναντήσεις και... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr