Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σελήνη στον Υδροχόο - Σήμανε συναγερμό για 4 ζώδια η Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Σελήνη στον Υδροχόο - Σήμανε συναγερμό για 4 ζώδια η Άση Μπήλιου
Ζώδια 14.10.2021 12:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) στη εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στη Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο και στο πώς μας επηρεάζει η σύνοδος που σχηματίζεται με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό.

«Έχουμε Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη αυτή "εγκλωβίζεται" ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό. Άρα η σημερινή μέρα έχει να κάνει περισσότερο με νόμους, κανονισμούς, καιρικές συνθήκες που μας δυσκολεύουν τη ζωή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν είναι τα σταθερά», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Tα ζώδια που όταν σμίγουν κάνουν πετυχημένες σχέσεις

Ζώδια πετυχημένες σχέσεις

ΚΡΙΟΣ & ΖΥΓΟΣ

Εάν αυτοί οι δύο είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά αλλά και να μάθουν από τις διαφορές τους, θα ανάψουν μια φλόγα που δε θα σβήσει ποτέ. Κάθε ζώδιο έχει έναν πλανήτη του οποίου η ενέργεια επηρεάζει τη συμπεριφορά του, και με τον ανεξάρτητο Άρη που είναι ο πλανήτης του Κριού και την αρμονική Αφροδίτη που κυβερνά το Ζυγό, είναι σίγουρο πως αυτό το ζευγάρωμα θα «δώσει την ισορροπία της αυτονομίας και του δεσμού που δεν σπάει» και που κάθε σχέση χρειάζεται για να ευδοκιμήσει.

TAYΡΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός νιώθει δίπλα σε έναν Ταύρο την ασφάλεια, σιγουριά και τη φροντίδα που του λείπει και ο Ταύρος θα του καλύψει κάθε καχύποπτη σκέψη που μπορεί να έρχεται στο μυαλό του. Αυτός από την πλευρά του ξυπνά στον Ταύρο που είναι πιο σταθερός και ήρεμος χαρακτήρας φλογερά συναισθήματα και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εκφραστικότητα και τον αυθορμητισμό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο διαισθητικός Καρκίνος μπορεί να μοιάζει περισσότερο από απίθανο να ταιριάζει με τον λογικό Αιγόκερω. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δυο τα βρίσκουν, δημιουργούν το τέλειο οικοδόμημα για σχέση, με ηρεμία και ασφάλεια που έχουν τρομερή ανάγκη και οι δυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΙΧΘΕΙΣ

Θυμάστε το τραγούδι "Heaven is a Place on Earth" της Belinda Carlisle; Αυτό πρέπει να είναι το soundtrack για τη μέρα που ενώνονται Παρθένος και Ιχθείς! Αυτό το ντουέτο είναι ανίκητο στην ικανότητά του να θεραπεύσει έναν πληγωμένο εγωισμό από προηγούμενες σχέσεις, να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση και των δυο και να βάλει φωτιά στο συναίσθημα.

Πηγή: Pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια - Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις;

Σημαντική προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη για 1 ζώδιο - Μεγάλη προσοχή

Share