Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Λίτσα Πατέρα - Εξέλιξη που αφορά όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Λίτσα Πατέρα - Εξέλιξη που αφορά όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στον Ερμή ο οποίος επιτέλους μπαίνει σε ευθεία πορεία και επαναφέρει την τάξη.

«Ο Ανάδρομος Ερμής τελείωσε και από αύριο μπαίνει σε ευθεία φορά. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να γίνουν σημαντικές συναλλαγές που τόσο καιρό δεν μπορούσατε να κάνετε. Έχουμε μία ωραία όψη που θα γίνει αύριο. Τα ζώδια τώρα είναι έτοιμα για δράση.

Αυτή η εβδομάδα μέχρι το τέλος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου μιλώντας για τη νέα εβδομάδα, προειδοποίησε για άσχημε εξελίξεις που αφορούν 4 ζώδια.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.