Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σημαντική προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου - «Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή...»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Σημαντική προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου - «Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή...»
Ζώδια 19.10.2021 12:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στις μέρες αυτές μετά την επιστροφή του Δία και του Ερμή στην ορθή πορεία.

«Σήμερα φέρνω ωραία νέα. Έχουμε επιτέλους ορθόδρομη πορεία και για τον Ερμή και για τον Δία. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης πιο αργός, η ανάδρομη πορεία του κράτησε από τον Ιούλιο. Οι δυο πλανήτες γύρισαν ορθόδρομοι αλλά θέλουν λίγο ακόμα για να πάρουν τη σωστή πορεία.

Και οι δυο αυτοί πλανήτες δε θα ξαναείναι Ανάδρομοι μέσα στο 2021. Σήμερα έχουμε μία ωραία όψη Άρη - Δία. Από Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή έχουμε την έντονη επιρροή της Πανσελήνου και άρα η σημερινή μέρα είναι αυτή που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ από τη μεριά της, η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για τρία ζώδια που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

«Θυμωμένη» Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 - Αγωνία για 4 ζώδια

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 27 μοίρες και 26΄λεπτά, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον παρορμητικό και πύρινο Κριό και με συμμετοχή του κυβερνήτη της Πανσελήνου Άρη σε αντίθεση από τον Ζυγό, του Πλούτωνα σε τετράγωνο από τον Αιγόκερω και της Έριδας σε σύνοδο από τον Κριό, δημιουργώντας ένα ταυ-τετράγωνο, έναν από τους πιο απαιτητικούς σχηματισμούς στην αστρολογία.

Εκλύει τόση ενέργεια αυτή η Πανσέληνος, σε σημείο που να νιώθουμε τεράστια ένταση, αλλά και κάποιες φορές πελαγωμένοι με ό,τι προκύπτει στην καθημερινότητα μας. Από τη Δευτέρα 18/10/2021 μέχρι την Πέμπτη 21/10/2021 θα έχουμε περισσότερη ενέργεια ή ανησυχία και νευρικότητα, θα είμαστε σε εγρήγορση και πάντα ετοιμοπόλεμοι να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες και τις παρορμήσεις μας.

Είναι μια Πανσέληνος που μας κάνει βιαστικούς, απρόσεκτους ή και κάποιες φορές επικίνδυνους, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους, εξαιτίας της βιασύνης ή της αμέλειας μας.

Πανσέληνος 20/10

Όπως πάντα, μια Πανσέληνος υποδηλώνει μια κορύφωση, ένα σημείο καμπής, ένα τέλος και μια καινούρια αρχή. Ο Κριός, άλλωστε, ως ζώδιο συμβολίζει το ξεκίνημα. Συμβολίζει όμως και το «εγώ» κι αυτό το φεγγάρι έρχεται να μας υπενθυμίσει την πρωταρχική σχέση που έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Αν τον έχουμε σε προτεραιότητα, αλλά είμαστε ισορροπημένοι και στις σχέσεις μας με τους άλλους, τότε αυτό είναι μια θετική κατάσταση. Αν, από την άλλη, είμαστε εγωιστές και νοιαζόμαστε μόνο για την «πάρτη» μας, τότε αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Όπως καταλαβαίνετε, ο άξονας Κριού-Ζυγού, που πραγματοποιείται αυτή η Πανσέληνος, είναι μια υπενθύμιση της θέσης μας στον κόσμο και της σχέσης μας με τους άλλους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Λίτσα Πατέρα - Εξέλιξη που αφορά όλα τα ζώδια

Αγωνία για 6 ζώδια - Προειδοποίηση σοκ από την Λίτσα Πατέρα

Share