«Όσοι κάνετε κάτι παράνομο στα ερωτικά...» - Προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Έρχεται η Πανσέληνος και αλλάζουν όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όσοι κάνετε κάτι παράνομο στα ερωτικά...» - Προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην νέα Πανσέληνο που ξεκινάει τις επόμενες μέρες και στο πώς αυτή θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

«Ο Ανάδρομος έφυγε. Στην Πανσέληνο που θα γίνει μεθαύριο συμμετέχει και ο Άρης και ο Πλούτωνας. Από την άλλη έχουμε μία πολύ ωραία όψη που δημιουργεί ο Άρης με τον Δία. Αυτή η όψη πιάνει και τους διδύμους των τελευταίων ημερών.

Προσέξτε όσοι κάνετε κάτι παράνομο στην συναισθηματική σας ζωή γιατί η Πανσέληνος τα βγάζει όλα στο προσκήνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.