Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα - Αισιόδοξα νέα για τρία ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα - Αισιόδοξα νέα για τρία ζώδια
Ζώδια 22.10.2021 14:12
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε τρία ζώδια που θα περάσουν πολύ όμορφα σήμερα, αν δείξουν βέβαια την απαραίτητη προσοχή.

«Καθώς έρχεται ο Νοέμβριος, έχουμε πολλές μέρες που είναι περίεργες και πρέπει να προσέχουμε. Σήμερα, ο Άρης με τον Πλούτωνα δημιουργούν μία κατάσταση στην οποία βγάζουμε τα απωθημένα μας. Έχουμε όμως και μία δυνατή Σελήνη στον Ταύρο που μας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε.

Όταν οι πλανήτες είναι στον Σκορπιό, τα παράπονά μας, μας δημιουργούν λίγη ένταση. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και κάνει ό, τι μπορεί για να μας δώσει χαρά. Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε μία πολύ όμορφη μέρα, προσέχοντας βέβαια πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ την ίδια στιγμή η Βίκυ Παγιατάκη σήμανε συναγερμό για το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους στο τέλος του μήνα

Ζυγός: Φέρνετε μπροστά όλο το ρομαντισμό που έχετε

Αυτές τις μέρες του μήνα, μπορεί να αισθάνεστε ότι ερωτεύεστε ή ξαναερωτεύεστε από την αρχή! Κάποιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει, κάνοντάς σας να έχετε πεταλούδες στο στομάχι - ή ακόμη θα μπορούσατε απλά να ερωτευτείτε τη ζωή, αναπτύσσοντας ένα πάθος για όλα τα όμορφα πράγματα που σας περιμένουν αυτή τη στιγμή.

Τοξότης: Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας

Η Αφροδίτη - κυβερνήτης της αγάπης, της πολυτέλειας και της φιλίας - βρίσκεται πλέον επίσημα στον Τοξότη, σας γεμίζει με όλη την ακαταμάχητη ενέργεια αυτού του πλανήτη, και κάνοντάς σας να αισθανθείτε πιο ελκυστικοί, επιθυμητοί και με διάθεση για απολαύσεις. Αυτό το διάστημα, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αναπτύσσει μια βαθύτερη σχέση με τις εσωτερικές σας αναζητήσεις!

Υδροχόος: Βιώνετε μια αλλαγή

Νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής να ορμούν κατα πάνω σας; Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα να παραμένουν ίδια, γιατί αυτή τη στιγμή έχετε όρεξη να αλλάξετε, γίνεστε μεγαλύτεροι και πιο τολμηροί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Από αύριο ξεκινάει η...» - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

«Όσοι κάνετε κάτι παράνομο στα ερωτικά...» - Προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Share