Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου; Διαβάστε επίσης τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Συναναστρέφεστε με κόσμο που είναι εκκεντρικός ή αλλόκοτος τελευταία; Σας επηρεάζουν πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως σας αρέσει να δημιουργείτε φανταστικά σενάρια στο μυαλό σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες γύρω σας αλλά δεν τις βλέπετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να φροντίσετε να μην χάσετε την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

Μην είστε στενόμυαλοι ή κοντόφθαλμοι, για το τι θα μπορούσατε να κερδίσετε εκμεταλλευόμενοι αυτά που σας παρουσιάζονται.

Κώστας Λεφάκης αστρολογικές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, η ενέργεια σας και η καλή σας διάθεση θα σώσει μια διαφωνία στο γραφείο.

ΖΥΓΟΣ

Η διαβόητη μακροχρόνια ισορροπία σας μπορεί να μην λειτουργεί καλά για εσάς τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια εθελοντική ομάδα, να βοηθήσετε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χρήματα θα αυξηθούν ή θα μειωθούν ανάλογα με την διαχείρησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία και οι σκέψεις μπορεί να είναι ασυνήθιστες και να σας φοβίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τυχόν προστριβές που ίσως προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον!

ΙΧΘΕΙΣ

Αφήνετε τις χαλαρές προσωρινές σχέσεις πίσω σας.

Τι σου αρέσει στον έρωτα ανάλογα με τον αστερισμό σου

Κριός

Θέλει φλόγα, πάθος και βία στο σeξ. Επίσης του αρέσει να το κάνει σε περίεργα μέρη, δεν έχει ταμπού και και του αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις.

Ταύρος

Θέλει τον αισθησιασμό, τρελαίνεται για προκαταρκτικά και τα τολμηρά εσώρουχα. Επίσης, μπορεί να πέρασει ώρες ολόκληρες με χάδια.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Δίδυμος

Το σeξ για αυτόν είναι χαρά και διασκέδαση. Του αρέσει το sεxting και τα πονηρά λόγια και στις φαντασιώσeις του, μπορεί να βάλει και ένα τρίτο άτομο.

Καρκίνος

Τρελαίνεται για το σeξ και έχει πολλές φαντασιώσeις, κυρίως με πρώην του. Θέλει τον ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο έρωτα, ενώ είναι μαζεμένος στην αρχή, μέχρι να πάρει τον αέρα.

Λέων

Θέλει άνετο, χλιδάτο και κομψό σeξ. Έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει πως να ικανοποιήσει το ταίρι του, ενώ θέλει να έχει το πάνω χέρι και στο κρεβάτι.

Παρθένος

Θέλει ποιότητα στο σeξ, δεν έχει κανένα ταμπού και είναι άριστος στην τέχνη του έpωτα. Του αρέσουν οι ωραίες μυρωδιές και τα απαλά δέρματα και θέλει να έχει κυρίαρχο ρόλο.

Ζυγός

Είναι πολύ εpωτικός, μιλάει πολύ πάνω στην πράξη, όμως μπερδεύει το σeξ με την αγάπη. Του αρέσουν οι καμπύλες και τα δαντελωτά εσώρουχα.

Σκορπιός

Αν νιώσει άνετα και ασφάλεια, βγάζει κάθε διαστροφή του στο σeξ, όμως είναι ευαίσθητος και εμπλέκεται συναισθηματικά με τον άλλον. Είναι ο τέλειος εpαστής, μιας και ξέρει πως να κάνει τι.

Τοξότης

Αγαπά το φλογερό σeξ, οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι. Δεν τρελαίνεται για προκαταρκτικά, αλλά δεν αντιστέκεται στα παιχνίδια με τη γλώσσα. Δοκιμάζει extreme πράγματα και του αρέσει να μαζεύει εμπειρίες.

Αιγόκερως

Θέλεις σοβαρή και σταθερή σχέση για να αποδώσει. Τρελαίνεται να σε φτάνει αργά και σταθερά στο σημείο να ουρλιάζεις και του αρέσει να είναι αυτός που ορίζει τους ρόλους στο εpωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Διαχορίζει το συναίσθημα από το σeξ και είναι ανοικτός σε νέες εμπειρίες, όμως δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερός. Δεν έχει ταμπού και δεν σοκάρεται και προτιμά άτομα με σeξουαλικές εμπειρίες για να μαθαίνει.

Ιχθείς

Έχουν πολλή φαντασία και είναι αισθησιακοί και συναισθηματικοί. Τους αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνουν βάση στις λεπτομέρειες. Θέλουν σeξ με συναίσθημα για να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι.