Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σημαντική πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη για σήμερα (27/10) - Συναγερμός για τα 12 ζώδια

Προσοχή! Σας αφορά!

Σημαντική πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη για σήμερα (27/10) - Συναγερμός για τα 12 ζώδια
Ζώδια 27.10.2021 09:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε για σήμερα (27/10), ο έμπειρος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, σήμανε συναγερμό για τα 12 ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Σήμερα άλλωστε, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη μπορεί να σημαίνει πως η αλήθεια φαίνεται ψέμα, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου προειδοποίησε για την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα (27/10)

Κριός

Αρκετή προσοχή θα χρειαστούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ακολουθείστε το ρεύμα των γεγονότων και πάρτε τις δέουσες αποστάσεις.

Ταύρος

Είναι σημαντικό να μην περιορίζεστε στις εντυπώσεις. Ψάξτε βαθιά κάτω από την επιφάνεια και σκεφτείτε πολύ για μια αλλαγή ή για μια παρέμβαση, όπου και αν στοχεύει.

Δίδυμοι

Αποφύγετε διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο και καλλιεργείστε εναλλακτικές στους διακανονισμούς και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Καρκίνος

Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα της οικογένειάς σας και μην προκαλείτε με τις αντιδράσεις σας εκείνους που διαθέτουν δύναμη και επηρεάζουν την πρόοδό σας.

προβλέψεις Λεφάκη 27/10

Λέων

Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με το σύντροφό σας και βοηθήστε στη λύση ενός προβλήματος με έναν ειλικρινή διάλογο. Μην είστε απρόσεκτοι και αφηρημένοι όταν χειρίζεστε μηχανήματα, ή οδηγείτε.

Παρθένος

Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και αποφύγετε ενέργειες που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, ειδικά με το νόμο ή με το σύστημα.

Ζυγός

Παρά τη δυσκολία της εποχής, η καθημερινότητα θα έχει εναλλαγές ενώ το διάστημα προβλέπεται περισσότερο αποφασιστικό για την οικογενειακή σας ζωή.

Σκορπιός

Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και αναθεωρήστε λίγο τις καταναλωτικές συνήθειες του παρελθόντος. Αλλάξτε μια βλαβερή συνήθεια!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τις δημιουργικές σας δραστηριότητες και τις σχέσεις αγάπης. Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία μιας σημαντικής επιτυχίας.

Αιγόκερως

Το περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργήσει άγχη τα οποία θα πρέπει ή να αποφύγετε, ή να διαχειριστείτε κατάλληλα. Φροντίστε αγαπημένους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές.

Υδροχόος

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τυχαία ή παροδικά γεγονότα και μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύουν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ιχθύες

Αισθηματικά αφήστε τις καταστάσεις να δείξουν το χαρακτήρα και τη σκοπιμότητά τους και μην διεκδικείτε για τον εαυτό σας όλη την προσοχή του συντρόφου σας.

Πηγή: elle.gr

Τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους στο τέλος του μήνα

Ζυγός: Φέρνετε μπροστά όλο το ρομαντισμό που έχετε

Αυτές τις μέρες του μήνα, μπορεί να αισθάνεστε ότι ερωτεύεστε ή ξαναερωτεύεστε από την αρχή! Κάποιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει, κάνοντάς σας να έχετε πεταλούδες στο στομάχι - ή ακόμη θα μπορούσατε απλά να ερωτευτείτε τη ζωή, αναπτύσσοντας ένα πάθος για όλα τα όμορφα πράγματα που σας περιμένουν αυτή τη στιγμή.

Τοξότης: Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας

Η Αφροδίτη - κυβερνήτης της αγάπης, της πολυτέλειας και της φιλίας - βρίσκεται πλέον επίσημα στον Τοξότη, σας γεμίζει με όλη την ακαταμάχητη ενέργεια αυτού του πλανήτη, και κάνοντάς σας να αισθανθείτε πιο ελκυστικοί, επιθυμητοί και με διάθεση για απολαύσεις. Αυτό το διάστημα, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αναπτύσσει μια βαθύτερη σχέση με τις εσωτερικές σας αναζητήσεις!

Υδροχόος: Βιώνετε μια αλλαγή

Νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής να ορμούν κατα πάνω σας; Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα να παραμένουν ίδια, γιατί αυτή τη στιγμή έχετε όρεξη να αλλάξετε, γίνεστε μεγαλύτεροι και πιο τολμηροί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνία για 1 ζώδιο - Η πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη

«Όσοι κάνετε κάτι παράνομο στα ερωτικά...» - Προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Share