Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός για 4 ζώδια - Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις της για σήμερα (28/10)

Συναγερμός για 4 ζώδια - Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου
Ζώδια 28.10.2021 08:38
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στην ιστοσελίδα της, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια για σήμερα (28/10), τα οποία μπορεί να δυσκολευτούν ιδιαιτέρως, ενώ η αστρολόγος έχει ήδη μιλήσει για ολόκληρη την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Όπως εξήγησε η Άση Μπήλιου, η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική, ωστόσο τα 4 αυτά ζώδια, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για σήμερα (28/10)

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι, αλλά σε φάση κενής πορείας από τις 9:02 μέχρι τις 12:07 που προχωρά στον Λέοντα και αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση, ενώ η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία που δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και τύχης. Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Μολονότι η μέρα είναι θετική, τα συγκεκριμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πιο απαιτητική καθημερινότητα.

Προβλέψεις ζωδίων 28/10

Πηγή: asibiliou.gr

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη 6 ζώδια θα περάσουν άσχημα την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη

Σημαντική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα - Αισιόδοξα νέα για τρία ζώδια

Share