Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Φωτιά" στα ερωτικά - Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ζώδια 28.10.2021 14:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (28/10) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στον συναισθηματικό τομέα και τόνισε πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολύ θετικές.

«Σήμερα είναι μία πάρα πολύ ωραία καθώς η Αφροδίτη κάνει μία πολύ όμορφη όψη με τον Δία που σημαίνει πως θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά με πρόσωπα που αγαπάμε.

Ο Άρης από μεθαύριο μπαίνει στο πιο ερωτικό ζώδιο, τον Σκορπιό. Σκεφτείτε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, ενώ από τη μεριά του, ο Κώστας Λεφάκης σήμανε συναγερμό για 3 ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια

Ξεροκέφαλα ζώδια

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον.

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

Πηγή: pink.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρίσιμη η τελευταία εβδομάδα (25-31/10) για 4 ζώδια - Η Άση Μπήλιου αναλύει

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη 6 ζώδια θα περάσουν άσχημα την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη

Share