Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Αγωνία για 1 ζώδιο

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Αγωνία για 1 ζώδιο

Τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις έκανε η Άση Μπήλιου, στις οποίες αναφέρθηκε στο ένα ζώδιο που αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/10), θα περάσει δύσκολες ώρες, ενώ η αστρολόγος έχει ήδη προειδοποιήσει για τα ζώδια που ζοριστούν τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα και το Σάββατο, σε μια μέρα που έχετε ίσως πολλά να κάνετε ή έχετε κανονίσει κάποιες συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς για να περάσετε μαζί κάποιες ώρες.

Το Σάββατο είναι και η τελευταία ημέρα όμως που παραμένει απέναντι σας ο Άρης στον Ζυγό. Μετά από ενάμισι μήνα, που η πολιορκία του σας ζόρισε σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε αυτό των σχέσεων ή των οικογενειακών σας υποθέσεων, ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά κυρίως θέματα.

Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Στην τελευταία του ημέρα στον Ζυγό πάντως, θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε πολλή από την υπομονή σας σε κάποια σχέση που σας πιέζει. Η Κυριακή είναι μια πιο ουδέτερη μέρα, αλλά με αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να βαραίνουν το πρόγραμμα σας και ίσως μια προετοιμασία για τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα σε ένα πιο ευαίσθητο και ψυχολογικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, παραπέμποντας στην ανάγκη για λιγότερες συναναστροφές και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο όσους πραγματικά αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα της παραμονής του Άρη στον Ζυγό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης θα προχωρήσει στον Σκορπιό, το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον γάμο για σας τους Ταύρους.

Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας από δω και κάτω. Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη ως μέρα και σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο με τον σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς, κάνοντας κοινές διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί τους.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, το Σάββατο σας βρίσκει σε μια πολύ κοινωνική φάση, με επαφές, συζητήσεις και βόλτες με φίλους, γνωστούς και αγαπημένους. Το Σάββατο όμως είναι και η τελευταία μέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό, μια επιρροή που σας συνόδεψε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και σας οδήγησε σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης περνά στον Σκορπιό κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες, πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του.

Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε!
Είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Η Κυριακή είναι μια μέρα που το σπίτι θα σας φανεί πιο ελκυστικό ως περιβάλλον, για να περάσετε τις ώρες σας ενδεχομένως χωρίς πολλή ενέργεια για να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββάτου, απαιτώντας να διαθέσετε χρόνο τόσο για τις πρακτικές όσο και για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Τα σπουδαία νέα όμως αγαπητοί μου Καρκίνοι έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου, που ο Άρης αποχωρεί από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας, τον Ζυγό, και περνά σε ένα ζώδιο πιο φιλικό και υποστηρικτικό για σας, τον Σκορπιό, ανάβοντας τη σπίθα τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία, την προβολή της δουλειάς σας, τις επιχειρήσεις, αλλά και τα παιδιά.

Σιγά-σιγά θα δώσετε περισσότερη ενέργεια σε τομείς που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και πιο ευχαριστημένους από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος για να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να βρείτε θερμούς υποστηρικτές, αλλά και να ερωτευθείτε κι αν είστε στην κατάλληλη ηλικία και το επιθυμείτε ίσως να προχωρήσετε και στην απόκτηση ενός απογόνου. Η Κυριακή είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και πιθανώς να έχετε όρεξη για βόλτες, για συζητήσεις με φίλους και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Λέων

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο σας το Σάββατο σάς διευκολύνει στο πρόγραμμα σας και ο μόνος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να μπείτε σε συζητήσεις που είναι αδιέξοδες για υποκειμενικούς, ιδεολογικούς λόγους ή για θέματα πεποιθήσεων. Καλύτερα να το αποφύγετε, διότι θα χάσετε την ενέργεια σας χωρίς λόγο. Προσοχή και σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Κι από το απόγευμα του Σαββάτου, που περνά ο Άρης στον Σκορπιό, δεν πρέπει να σπαταλάτε χωρίς ουσιαστικό λόγο την ενέργεια σας, διότι θα τη χρειαστείτε στην πορεία.

Ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, ενώ σας ζορίζει και σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, που ορίζεται από το ταξίδι του στον Σκορπιό, θα είναι απαιτητικό και κουραστικό, από την άλλη όμως παραγωγικό. Η Κυριακή είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν πρακτικά θέματα της καθημερινότητα σας, αλλά θα έχει και μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά.

Άση Μπήλιου προβλέψεις 30-31/10

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββάτου, σε μια ουδέτερη σχετικά θέση για το δικό σας ωροσκόπιο και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, αλλά και να ξεκουραστείτε ή έστω να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε από την εβδομάδα που τελειώνει. Το σπουδαίο νέο όμως αγαπητοί μου Παρθένοι, είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο παρέμεινε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και η είσοδος του σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Σκορπιό.

Ο Σκορπιός για σας συμβολίζει τον τομέα της επικοινωνίας, της έκφρασης των σκέψεων σας είτε προφορικά είτε γραπτά, των σπουδών, των μετακινήσεων, αλλά και των ανθρώπων που αποτελούν το στενό σας περιβάλλον, των συγγενών, αλλά ακόμη και της γειτονιάς που μένετε. Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να αναλάβετε ένα πιο ενεργό ρόλο και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Κάποιοι ίσως υπογράψετε ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία ενώ μπορεί να πλασάρετε πιο θετικά τον εαυτό σας στους άλλους που επιθυμούν να σας δώσουν δουλειά ή να αξιοποιήσουν τα ταλέντα σας. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη ευαισθησία, αλλά και κυκλοθυμία. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας και να μην έχετε κέφια.

Ζυγός

Τελευταία ημέρα για το ταξίδι του Άρη στο ζώδιο σας, που ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται με την είσοδο του στον Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου. Αποχαιρετάτε λοιπόν την παρόρμηση, τη βιασύνη, τον άκρατο ενθουσιασμό και τη δράση με κάθε κόστος και καλωσορίζετε μια κάπως πιο αργή, αλλά ουσιαστική και παραγωγική προσέγγιση στα πράγματα και κυρίως στις οικονομικές σας προσδοκίες.

Άλλωστε με τον Άρη στον Σκορπιό η σταθερότητα, η συνέπεια και η αφοσίωση θα σας φέρουν την επιτυχία τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους οικονομικούς σας στόχους. Από δω και κάτω το σύνθημα είναι όλα για το «χρήμα». Κατά τα άλλα το Σάββατο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, με ευκαιρίες για επαφές με φίλους και περισσότερες κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας, ενώ η Κυριακή με τη Σελήνη στην Παρθένο θα σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας σε επαγγελματικό ή καθημερινό επίπεδο κι είναι μέρα με λίγο περισσότερο άγχος.

Σκορπιός

Τελευταία ημέρα που ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης παραμένει στο πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που πήρε θέση από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου περνά στο ζώδιο σας, για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι η στιγμή λοιπόν να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Απλά μερικές φορές ο καφές πειράζει… και δημιουργεί και νευρικότητα. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας. Το Σάββατο τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ενώ η Κυριακή σας δίνει τη δυνατότητα να είστε λίγο πιο χαλαροί και να ασχοληθείτε με αυτά που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν, αλλά και να δείτε και κάποιους φίλους.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει μια διάθεση εξωστρέφειας στη σημερινή μέρα, που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό, αφού το απόγευμα του Σαββάτου αποχωρεί από το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Σκορπιό. Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε το ταξίδι του πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν.

Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών, αλλά και συνηθειών σας.

Στόχος περισσότερη υγεία παντού, ώστε τον Δεκέμβριο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο. Η Κυριακή μολονότι για τους περισσότερους είναι μέρα ξεκούρασης, φαίνεται πως για σας δεν θα είναι και τόσο. Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα των υποχρεώσεων και της δουλειάς, δημιουργώντας ένα πιο πιεστικό πλαίσιο.

ζώδια σήμερα

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, δημιουργώντας μεγαλύτερη φασαρία και ένταση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Το απόγευμα του Σαββάτου σταματά την πολιορκία του προς το ζώδιο σας και θα περάσει σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Σκορπιό. Από τη νέα του θέση σάς καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά, αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στη ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας.

Θα πρέπει να βρείτε λοιπόν τους κατάλληλους συνεργάτες, τη σωστή ομάδα ή τους ειδικούς εκείνους που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας, είτε αυτά αναφέρονται σε προσωπικούς στόχους είτε σε επαγγελματικούς. Η Κυριακή είναι μια πιο ξεκούραστη μέρα για σας ή έστω μια μέρα που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε χρόνο εκεί που θέλετε.

Υδροχόος

Με ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις έρχεται το Σάββατο αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα. Επαφές με φίλους, ευκαιρίες για εξόδους, συζητήσεις, γνωριμίες, θα είναι μέρος της ημέρας σας. Το Σάββατο όμως είναι και η τελευταία μέρα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο υποστηρικτικό προς το δικό σας, που παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης προχωρά σε ένα πιο δυναμικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, στο μεσουράνημα, στον τομέα της καριέρας και για τον επόμενο ενάμισι μήνα το μότο του είναι «κάντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβώ»!

Είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά σε επαγγελματικό επίπεδο, να σημειώσετε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και περισσότερες ευθύνες. Αρκεί, πριν πείτε το ναι σε όποια πρόταση προέκυψε ή προκύψει, να είστε αποφασισμένοι ότι δεν θα υπάρχουν πολυτέλειες ξεκούρασης.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα το Σάββατο, η μέρα ευνοεί τακτοποιήσεις σε εκκρεμότητες της εβδομάδας και παραπέμπει σε κάποιες υποχρεώσεις είτε στον χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Από την άλλη, είναι μια μέρα που συζητάτε ίσως και για κάποια επαγγελματική και οικονομική πρόταση. Το Σάββατο είναι και η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του σε αυτό το ζώδιο (που η αλήθεια είναι ότι ίσως σας κούρασε με πολλές αστάθειες είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο) το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Σκορπιό και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας, είτε αυτά αφορούν σπουδές, νέες επαγγελματικές ασχολίες και πλάνα, είτε ακόμη και την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο περισσότερο έξω, να γνωρίσετε ή να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να περπατήσετε ή να αθληθείτε στη φύση, να αλλάξετε παραστάσεις, να βάλετε σε εφαρμογή μια καλή ιδέα που έχετε. Η Κυριακή είναι μια μέρα με πιο πολλές υποχρεώσεις σε κοινωνικό επίπεδο και αρκετές επαφές με άλλους, όχι απαραίτητα διασκεδαστικές όμως.

Πηγή: asibiliou.gr

Τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια

Ξεροκέφαλα ζώδια

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον.

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

Πηγή: pink.gr