Ανακουφιστική η σημερινή 1/11 ημέρα για 6 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης το προέβλεψε

Ποια θα περάσουν καλά και ποια... δύσκολα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακουφιστική η σημερινή 1/11 ημέρα για 6 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης το προέβλεψε

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις καθημερινές τους προβλέψεις για τα 12 ζώδια και αναφέρθηκε σε εκείνα που μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Μερικά ωστόσο και συγκεκριμένα 6 από αυτά, θα περάσουν μια ανακουφιστική ημέρα.

Ο γνωστός αστρολόγος μέσα από το elle.gr μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά των ζωδίων, αλλά και για το ποια θα συναντήσουν ξαφνικά κάποια ζητήματα, την ώρα οι εβδομαδιαίες του προβλέψεις είναι... εφιαλτικές.

Οι προβλέψεις τους Κώστα Λεφάκη για σήμερα 1/11

Κριός

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους προσμετράται στα πλεονεκτήματά σας. Όταν θέλετε μπορείτε!

Ταύρος

Η μέρα φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλα γύρω από εσάς ιδανικά. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή.

Δίδυμοι

Είναι η περίοδος της επιδίωξης, της κατοχύρωσης δικαιωμάτων, τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία γι αυτό μη φοβηθείτε να προβάλλετε τα πλεονεκτήματά σας.

Καρκίνος

Είναι η περίοδος που έχετε δικαίωμα να ελπίζετε και να επιδιώκετε το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να προβάλλετε τις θέσεις σας.

Λεφάκης ζώδια Νοεμβρίου

Λέων

Λειτουργείτε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Μη φανερώνετε τα μυστικά σας!

Παρθένος

Φροντίστε να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους, ιδιαίτερα αν διακρίνετε κάποιες ευκαιρίες για αυτό.

Ζυγός

Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, να δώσετε έμφαση και προσοχή στις επιθυμίες σας και να βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Αισθηματικά αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να σας περιποιηθεί.

Τοξότης

Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σας είναι περίεργες, ιδιαίτερα όταν λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα. Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως

Ο ανταγωνισμός με άτομα εξ ίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να παραμεριστεί και να αποφευχθεί. Οικονομικές υποχρεώσεις φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα.

Υδροχόος

Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε.

Ιχθύες

Επιλέξτε την ήρεμη αντιμετώπιση θεμάτων που σας στεναχωρούν και σας εκνευρίζουν, ενώ στην εργασία, κάποιες εξελίξεις κρίνονται θετικές και θα πρέπει να ανταποκριθείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχει νόημα να γκρινιάζετε με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να παρεκκλίνετε της πορείας σας σήμερα για να αποφύγετε κάποια δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε δυνατοί και πείτε στους άλλους τις σκέψεις σας ακόμα και αν αισθάνεστε ότι θα πληγωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να φροντίσετε να μην χάσετε την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

Τα ζώδια σας υποδεικνύουν ότι αισθάνεστε κάπως δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα σχέση σας.

Προβλέψεις ζωδίων 28/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να κάνετε για μια συγκεκριμένη σχέση που φαινόταν πολλά υποσχόμενη, αλλά έχει αρχίσει να σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ

Να προσφέρετε συμβουλές που πραγματικά πιστεύετε, και μπορείτε να τις ακολουθε΄τιε κι εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως είναι καιρός να παραδοθείτε και να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε βοήθεια όπου σας τη ζητάνε αλλά αφήστε στο άτομο να πάρει τις τελικές σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που ίσως να ξεκινήσει περίεργα, αλλά θα βελτιωθεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να δείτε τη ζωή θετικά.