Τα 4 ζώδια που σύμφωνα με την Άση Μπήλιου θα περάσουν δυσκολίες και εμπόδια

Μήπως είστε ένα από αυτά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα 4 ζώδια που σύμφωνα με την Άση Μπήλιου θα περάσουν δυσκολίες και εμπόδια

Πολύ δύσκολη είναι η εβδομάδα που ξεκινάει (8-14/11) για 4 ζώδια, όπως προέβλεψε η Άση Μπήλιου. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος μίλησε για εμπόδια και προβλήματα και περιορισμούς τα οποία θα "σκάσουν" δυο συγκεκριμένες ημέρες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου

«Από την αρχή του ο Νοέμβριος έχει δείξει τις προθέσεις του να μας παιδέψει κι αυτή η εβδομάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Στη διάρκεια της δεν έχουμε ζωδιακές αλλαγές για τους πλανήτες που διατηρούν τις ήδη υπάρχουσες θέσεις τους.

Έχουμε όμως μια πλειάδα όψεων που διαμορφώνουν ένα έντονο κλίμα, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο με υψηλούς τόνους και έκφραση θυμού στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και εμπόδια ή περιορισμούς στην καθημερινότητά μας. Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως 7 ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολη εβδομάδα σύμφωνα με τον Λεφάκη.

Η εβδομάδα ξεκινά σχετικά πιο ήπια και με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να δίνει έναν πιο πρακτικό και φιλόδοξο τόνο στα σχέδια μας. Δευτέρα και Τρίτη είναι οι κατάλληλες μέρες για να οργανώσουμε στη λεπτομέρεια του το πρόγραμμά μας. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, καθώς Ερμής, Άρης και Κρόνος σχηματίζουν δύσκολες όψεις μεταξύ τους και δημιουργούν προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία, αλλά και τάση για ατυχήματα εξαιτίας της παρόρμησης μας.

Τη δυσκολία υπερτονίζει και η Σελήνη στον Υδροχόο αυτές τις δυο μέρες. Στις 10/11 ο Ερμής συναντά τον Άρη στον Σκορπιό σε όψη συνόδου, μια δυναμική όψη που από τη μια δείχνει ευστροφία και αποφασιστικότητα, εύκολα όμως μπορεί να παρασύρει σε βιασύνες και θυμό αυτούς που επηρεάζει.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο και αργά τη νύχτα, ξημερώνοντας 11/11, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν και την Πέμπτη 11/11.

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στην επικοινωνία, στη δράση μας, η αυστηρότητα, τα προβλήματα, οι περιορισμοί, τα ατυχήματα, τα απρόοπτα στις συνθήκες, θα είναι η τάση αυτών των δύο ημερών και τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο υπομονετικά, καθόλου βιαστικά και όσο γίνεται πιο θετικά στον τρόπο που σκέφτονται και αντιμετωπίζουν τα πράγματα, είναι: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο.

Οι μέρες θα έχουν μια έντονη επικαιρότητα και πιθανώς νέα περιοριστικά μέτρα. Η Παρασκευή είναι πιο άνετη και πιο «φευγάτη», καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια μέρα που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την ονειροπόληση και τη διαίσθηση, ενώ θα μας πιάνουν τάσεις φυγής.

Το Σάββατο 13/11 έχουμε ακόμη μια μέρα με απρόοπτα, προβλήματα στην επικοινωνία, την τεχνολογία και ξεσπάσματα σε συμπεριφορές με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού.», όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα asibiliou.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε τα με τον εαυτό σας και έπειτα δείτε τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιφάσεις και διαφορές: μία όλα πάνε καλά, μία κάτι χαλάει εντελώς την τύχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλάρωση και ξεκούραση, μαζί με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται μια όμορφη περίοδος! Οι φίλοι σας σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΛΕΩΝ

Πρόοδος στα οικονομικά σας και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας μεταδώσουν αισιοδοξία.

Ζώδια σήμερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τηλεφωνήστε σε κάποιον που του λείπετε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους για κάποια θέματα που τους απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καινούργια σχέση και ένας καινούργιος σκοπός στον οποίο έχετε αφιερωθεί σας φτιάχνει τη διάθεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν συνεργαστείτε με κάποιον τώρα, μπορείτε να επιτύχετε βγάζοντας πολλά χρήματα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν σας καλεί να κλείσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας…

ΙΧΘΕΙΣ

Φυσικά, να απολαύσετε τη ζωή, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές.