Άσχημες εξελίξεις από σήμερα το βράδυ (9/11) - Η προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημες εξελίξεις από σήμερα το βράδυ (9/11) - Η προειδοποίηση της Άσης Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε μέσα από την ιστοσελίδα της η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στη σημερινή μέρα (9/11), η οποία βέβαια δεν είναι και ιδανική για τα ζώδια, ιδιαίτερα το βράδυ.

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δίνοντας έμφαση και σήμερα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε στην καθημερινότητα μας, ενώ από τη μεριά της, η Λίτσα Πατέρα σήμανε συναγερμό για 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, αλλά η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα από το μεσημέρι και έπειτα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση, από το να αφήνεστε στο θυμό ή στην ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Αιγόκερω στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και η επιρροή των δύσκολων όψεων Ερμή-Άρη-Κρόνου που ολοκληρώνονται αύριο, αλλά επηρεάζουν από σήμερα το βράδυ, κάνει δύσκολες κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένας φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του.

Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως, από το να σπάτε το κεφάλι σας, να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί, κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, μέχρι το απόγευμα κυρίως, που τα πράγματα μπορεί να κυλήσουν πιο ομαλά και θετικά.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Δίδυμοι

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και δύσκολα δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας, ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει.

Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα μέχρι το απόγευμα που είναι πιο άνετη και εστιάστε σε πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και μην αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις για τις επόμενες ημέρες.

Καρκίνος

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες που ζούμε και κάποιες φορές, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις, οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική, ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αν είστε μόνες-οι, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Λέων

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους αγαπητοί μου Λέοντες, οπότε βγείτε από αυτή την ουτοπία τουλάχιστον σήμερα, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού. Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός.

Εσείς κάντε αυτό που μπορείτε και έχετε να προσφέρετε είτε αφορά τους στενούς συγγενείς σας είτε και κάποιο άτομο από τον χώρο της δουλειάς και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής ή μη των άλλων. Από το να χάσετε κι άλλο χρόνο εξηγώντας ή δικαιολογώντας, βρείτε μια άλλη δραστηριότητα να εκτονώσετε την ενέργεια και τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Άση Μπήλιου ζώδια 9/11

Παρθένος

Όσο κι αν θα επιθυμούσατε να έχει η μέρα περισσότερες ώρες ώστε να τα προλαβαίνετε όλα και πάλι το πιθανότερο είναι να γεμίζατε ασφυκτικά το πρόγραμμα σας. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που, εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε, προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα από το απόγευμα κι έπειτα.

Τα απρόοπτα σχετίζονται είτε με τη δουλειά και τις καθημερινές σας ευθύνες, είτε ακόμη και με θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ η αιχμηρή της όψη προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα και τάση για εκνευρισμούς και θυμό.

Ζυγός

Η Τρίτη σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σάς περιμένουν, ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα καλύτερα να μην το κάνετε, διότι αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος.

Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το βράδυ προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε.

Σκορπιός

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, διότι μπορεί να φανείτε ασυνεπείς.

Αν σας γίνει κάποια πρόταση, είτε από φίλους είτε από συνεργάτες, φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε δύσκολα για την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Διότι σήμερα είναι σίγουρα πιο άνετα σε σχέση με τις δυο επόμενες ημέρες.

Τοξότης

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτε ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με έναν πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε.

Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε, κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας.

Μην το παίρνετε όμως προσωπικά, καθώς η μέρα ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες. Αν πρέπει να συμμετέχετε σε κάποια από αυτές, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε και ευέλικτοι. Βασιστείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ακόμη, αν έχετε κανονίσει κάτι με τον σύντροφο ή τους φίλους σας το βράδυ και τελευταία στιγμή σας το αναβάλλουν μην κακιώσετε μαζί τους.

Υδροχόος

Η Τρίτη είναι καλύτερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα, αλλά από το απόγευμα κι έπειτα μην περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση, αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει.

Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας, μη βάζετε χρονοδιαγράμματα, ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Από την άλλη, οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πώς μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Ιχθύς

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω σήμερα, μια θέση αρκετά βοηθητική, με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μέσα στη μέρα. Από την άλλη, μπορεί να δέχεστε προσκλήσεις από φίλους και σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιους να μοιραστείτε τη μέρα σας.

Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας, έναν συνεργάτη ή έναν φίλο, όχι όμως σε κάτι καινούριο, αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Ίσως είστε θυμωμένοι καιρό με κάτι που δεν το έχετε εκφράσει ή διαχειριστεί.

Πηγή: asibiliou.gr

Αυτά τα ζώδια γίνονται άλλοι άνθρωποι μόλις ερωτευτούν

Τοξότης

Κάνει σαν μικρό παιδί όταν είναι ερωτευμένος, είναι πάντα χαρούμενος, θετικός, εκδηλωτικός και εξωστρεφής. Δεν διστάζει να κάνει τρέλα και να μοιραστεί τη χαρά του με όλον τον κόσμο. Έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις, αλλά αν πάει να σε γνωρίσει στους φίλους του, να ξέρεις ότι την έχει πατήσει μαζί σου. Θα σου κάνει δώρα, θα σε πάει εκδρομές, θα νιώσεις ασφάλεια μαζί του και ότι μπορείς να βασιστείς επάνω του. Δίνεται, αφοσιώνεται και γίνεται πολύ τρυφερός απέναντι στον έρωτα.

Αιγόκερως

Μόλις τον βρει ο έρωτας, σταματάει τις αρνητικές σκέψεις και δεν λιώνει στη δουλειά, όπως πριν. Νιώθει άνετα με το ταίρι του και αν τον δεις να μειώνει τις ώρες εργασίας του, τότε ξεκάθαρα την έχει πατήσει μαζί σου. Θα προσπαθήσει για τη σχέση και θα είναι πολύ φροντιστικός. Αν τον κερδίσεις, θα αφοσιωθεί απόλυτα σε εσένα, αλλά αν τον απαγοητεύσεις, μπορεί να γίνει πολύ σκληρός.

Υδροχόος

Είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα με ανεμελιά, περιπέτεια και χαλαρότητα. Αν ερωτευτεί, γίνεται πολύ ειλικρινής και ανοίγεται σε βαθύ επίπεδο. Στην σχέση που είναι από έρωτα θα δώσει όσα δεν έδωσε στις προηγούμενες. Θα σου αφιερώνει τραγούδια, θα σου λέει αστεία που θα πιάνετε μόνο οι δυο σας και γενικά θα σε κάνει να περνάς υπέροχα.

Δίδυμος

Αν σε ερωτευτεί, θα σκέφτεται μόνο εσένα, θα γίνεις το κέντρο της προσοχής του. Είναι πολύ κοινωνικός, ετοιμόλογος, αστείος, αλλά και ρομαντικός. Θα έχει πάντα κάτι έξυπνο να σου πει και να σε κάνει να γελάσεις, ενώ θα ψάχνει συνέχεια τον τρόπο για να έρθει σε επαφή μαζί σου.