Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μέχρι το μεσημέρι...» - Πρόβλεψη "εφιάλτης" από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

«Μέχρι το μεσημέρι...» - Πρόβλεψη
Ζώδια 11.11.2021 12:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, σήμανε συναγερμό για τα 12 ζώδια για σήμερα το μεσημέρι, τονίζοντας πως θα είναι μία περίοδος αρκετά ζόρικη.

«Μέχρι το μεσημέρι που σχηματίζεται το 1ο τέταρτο της φάσης της Σελήνης, υπάρχει περισσότερη ένταση για ασυμφωνίες. Πολύ πιο ευχάριστο θα είναι το απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, ενώ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, η συνέχεια της εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι δύσκολη για αρκετά ζώδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

MagicF’Ariel: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπαίνουν στο μάτι του Κυκλώνα!

Η αλήθεια είναι πως από την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησαν τα γλέντια, δηλαδή ο Κρόνος έστειλε σήμα στον Ερμή και δίχως να προλάβει να τον αποφύγει, ο Άρης ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού, του μπήκε σφήνα και του είπε «Πού πας»;;;

Με έναν μαγικό τρόπο λοιπόν, το κακό παιδί ο Άρης έπεισε τον Ερμή, πως σήμερα 10/11 και αύριο 11/11, δε θα στείλει κανένα ραβασάκι, ή ότι στείλει θα είναι ένα γερό test νεύρων, αντοχών, υπομονής;;; Λίγο από όλα;

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αντιλαμβάνομαι πως βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον Άρη, δηλαδή να δικαιώσουν τον παίχτη το σωστό και να φέρουν εμπόδια σε εκείνον που παίζει άτιμα! Και εκεί που ο Ερμής, είχε σκοπό να στείλει έναν εύκολο γρίφο, ή που δε θα τον στείλει καθόλου, ή που θα είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά! Ίσως να είναι ένας αγώνας που να αφορά τα μεγάλα κεφάλια και τις χοντρές τις τσέπες! Ίσως όμως και έναν ονειροπόλο! Οι απώλειες πονούν πάντα το ίδιο! Οι νίκες πάλι την ευτυχία φέρνουν το ίδιο! Πού καταλήγουμε; Στο παιχνίδι, στους κανόνες και στο τρόπο!

Ταύροι και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου...» - Σημαντική προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια

Τα 4 ζώδια που σύμφωνα με την Άση Μπήλιου θα περάσουν δυσκολίες και εμπόδια

Share