Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Σε αναβρασμό τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου - Σε αναβρασμό τα ζώδια

Πολύ σημαντικές οι σημερινές (13/11) προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, καθώς σύμφωνα με την γνωστή αστρολόγο όλα τα ζώδια αναμένεται να βρεθούν σε αναβρασμό αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ για μία πολύ δύσκολη εβδομάδα έκανε λόγο και ο Κώστας Λεφάκης.

Κι εκεί που πάμε να ησυχάσουμε κάπως, έρχεται μια όψη που μας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια μας δημιουργώντας πάλι αστάθεια. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μάς επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές, αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε. Μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης και η τάση είναι να αναλαμβάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.

Κάποιοι μπορεί να βιώνουν μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό θέλει προσοχή στην οδήγηση. Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Η όψη συνδέεται πολλές φορές και με ξαφνικές ειδήσεις. Επειδή αυτή η όψη αφορά στην επικοινωνία, προσέξτε ιδιαίτερα το Σάββατο οτιδήποτε σχετίζεται με τους υπολογιστές, τα κινητά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς ό,τι μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιείτε, αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο. Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύς στη διάρκεια του Σαββάτου, κάνοντας λίγο πιο ανεκτικά κι ευχάριστα τα πράγματα τις βραδινές ώρες.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Σάββατο (13/11)

Κριός

Το Σάββατο η αντίθεση Ερμή-Ουρανού επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα και μάλιστα μπορεί να μην την περιμένατε. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις.

Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη, δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών, διότι μπορεί να υπάρχει κάτι το οποίο δεν βλέπετε εκ πρώτης όψεως και μπορεί να αποκαλυφθεί στην πορεία. Αν πρέπει να υπογράψετε κάτι σημαντικό, φροντίστε να το έχει δει ο δικηγόρος ή ο λογιστής σας στη λεπτομέρεια του.

Άση Μπήλιου 13/11

Ταύρος

Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε ταχύρρυθμα διαλογισμού ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι χαλαροί και ψύχραιμοι του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά το Σάββατο μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

Με την όψη αυτή πάντως, πέρα από απρόοπτα, μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, ας είστε πιο προσεκτικοί τόσο στις σχέσεις σας όσο και στην οδήγηση. Το Σάββατο είναι μέρα με ευτράπελα.

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο, ακριβώς γιατί επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με έναν συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προβλέψεις ζωδίων 13/11

Καρκίνος

Μια περίεργη, έντονη και κάπως ηλεκτρισμένη μέρα έχετε να αντιμετωπίσετε το Σάββατο αγαπητοί μου Καρκίνοι κι ίσως χρειαστεί να λειτουργήσετε πυροσβεστικά κάποιες στιγμές ανάμεσα σε οξυμένες καταστάσεις σε σχέσεις, είτε ανάμεσα σε φίλους είτε ακόμη και στην οικογένεια.

Δεν είναι ακριβώς η καλύτερη μέρα για μια σοβαρή συζήτηση ή δέσμευση κι από την άλλη προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας βάλουν στη μέση μιας διαφωνίας ή κόντρας. Πιθανώς ακόμη να έχετε κάποια ξαφνική είδηση που αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν είστε γονείς κάποιο σας παιδί. Προσοχή στην επικοινωνία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης.

Λέων

Μια «πικάντικη» μέρα σάς περιμένει το Σάββατο, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι από νωρίς για αρκετά απρόοπτα. Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Ίσως χρειάζεται να αναλάβετε κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα σας επαγγελματικά κι αυτό να σας εκνευρίσει λίγο ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή στην οικογένεια σας και να έρχεστε σε δύσκολη θέση να πάρετε την πλευρά κάποιου.

Αν δείτε τα σκούρα προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην το ζήσετε σαν να είναι δικό σας δράμα. Πιθανώς από την άλλη να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στο σπίτι και πρέπει να βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία.

Παρθένος

Εσείς οι οργανωτικοί τύποι του ζωδιακού μπορεί το Σάββατο να ζοριστείτε, καθώς μπορεί να προκύψουν πολλά απρόοπτα στη μέρα σας. Κι επειδή είναι δύσκολο να τα προβλέψετε, καλό είναι απλώς να δείξετε ευελιξία και να μην γκρινιάζετε επειδή κάτι αλλάζει απροειδοποίητα. Από την άλλη, δείτε το σαν μια ευκαιρία να δείξετε την επινοητικότητα σας και τις δημιουργικές σας ιδέες. Άλλωστε με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να έχετε αρκετά πρωτότυπες ιδέες ή και ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους άλλους.

Οι γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις και τις επαφές σας. Παρόλα αυτά το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να σας αποζημιώσει με μια όμορφη συνάντηση με φίλους ή μια έξοδο με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο, μια από τις απρόβλεπτες όψεις (ακόμη και για μας τους αστρολόγους) μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα σήμερα, όπως άγχος, φοβίες, ακόμη και ζήλια. Η ένταση μπορεί να είναι έντονη σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, αλλά και τα οικονομικά.

Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορείτε να απευθυνθείτε και μπορεί να σας συμβουλέψει πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση, δεν θα ήταν κακή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί του. Αντίθετα, αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι σας πατάνε «κουμπάκια θυμού»! Ακόμη, ελέγξτε προσεκτικά όποια αγορά κάνετε, ιδιαίτερα με κάρτα ή on-line, για κρυφές χρεώσεις.

ζώδια Άση Μπήλιου 13/11

Σκορπιός

Μια πιο έντονη μέρα θα έχετε το Σάββατο αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και φέρνει απρόοπτα, ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στις σχέσεις σας και ίσως κάποιες ενστάσεις από συνεργάτες ή τον σύντροφο σας.

Πριν απαντήσετε, πριν εξαπολύσετε επίθεση σε όποιον τολμήσει να σας αμφισβητήσει, προσπαθήστε να ακούσετε τι έχει να πει η άλλη πλευρά και δείξετε συμβιβαστικό πνεύμα. Δεν είναι το καλύτερο σας, αλλά ίσως έτσι κερδίσετε περισσότερα. Το βράδυ είναι πιο χαλαρό, έχει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον και βοηθά και στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στην καθημερινότητα σας το Σάββατο και κυρίως στην επικοινωνία και τα θέματα της δουλειάς και σίγουρα δεν θα έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο, κάτι που μπορεί να σας αγχώσει.

Προσπαθήστε να μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία από την αρχή, χαλαρώστε, αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε τους γύρω μας ή τις καταστάσεις και μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας. Ακόμη, σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο σε θέματα δουλειάς ή και σε ζητήματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση. Το άγχος δεν θα σας βοηθήσει όσο το να προσπαθήσετε να καλμάρετε. Χρειάζεται και γι’ αυτό πειθαρχία.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα που αφορούν τους συνεργάτες σας, μια ομάδα που έχετε κοινά συμφέροντα ή στόχους, τους φίλους, ακόμη όμως και τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μπορεί κάτι ξαφνικό να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας, όχι απαραίτητα για κακό λόγο βέβαια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.

Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη, προσπαθήστε να μην υψώσετε τόνους και κοιτάξτε με την υπομονή και την πειθαρχία που σας διακρίνει να δώσετε λύσεις σε ό,τι προκύψει. Πιθανώς όμως να έχετε και μια καλή ιδέα να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας.

Ζώδια σήμερα 13/11

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση ή άγχος, ενώ από την άλλη μπορεί να προκύψει και κάτι είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, το οποίο να σας βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να βγει πιο εύκολα μια απαιτητική μέρα σαν αυτή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.

Ακόμη, ίσως να νιώθετε κάποιες ενοχές, διότι μπορεί να παραμελείτε τα αγαπημένα σας άτομα εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας. Αντί να εκνευρίζεστε, προσπαθήστε να εξηγήσετε στους δικούς σας την υπερπροσπάθεια σας.

Ιχθύς

Το Σάββατο με την αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό είναι μια απαιτητική μέρα αγαπητοί μου Ιχθύς, παρόλα αυτά το περίεργο της ημέρας είναι τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία με τους άλλους ή στις μετακινήσεις σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τι λέτε και πού το λέτε.

Ζητήστε γραπτές διαβεβαιώσεις σε συμφωνίες και γενικώς κρατήστε από την πλευρά σας μια πιο «τυπική» στάση. Αν είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας, ενώ ίσως μάθετε και κάτι που αφορά σε κάποιον στενό συγγενή ή φίλο. Ας είστε επίσης προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και στο διαδίκτυο. Μπορεί μια δημοσίευσή σας να τραβήξει για τους λάθος λόγους την προσοχή.

MagicF’Ariel: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπαίνουν στο μάτι του Κυκλώνα!

Η αλήθεια είναι πως από την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησαν τα γλέντια, δηλαδή ο Κρόνος έστειλε σήμα στον Ερμή και δίχως να προλάβει να τον αποφύγει, ο Άρης ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού, του μπήκε σφήνα και του είπε «Πού πας»;;;

Με έναν μαγικό τρόπο λοιπόν, το κακό παιδί ο Άρης έπεισε τον Ερμή, πως σήμερα 10/11 και αύριο 11/11, δε θα στείλει κανένα ραβασάκι, ή ότι στείλει θα είναι ένα γερό test νεύρων, αντοχών, υπομονής;;; Λίγο από όλα;

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αντιλαμβάνομαι πως βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τον Άρη, δηλαδή να δικαιώσουν τον παίχτη το σωστό και να φέρουν εμπόδια σε εκείνον που παίζει άτιμα! Και εκεί που ο Ερμής, είχε σκοπό να στείλει έναν εύκολο γρίφο, ή που δε θα τον στείλει καθόλου, ή που θα είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά! Ίσως να είναι ένας αγώνας που να αφορά τα μεγάλα κεφάλια και τις χοντρές τις τσέπες! Ίσως όμως και έναν ονειροπόλο! Οι απώλειες πονούν πάντα το ίδιο! Οι νίκες πάλι την ευτυχία φέρνουν το ίδιο! Πού καταλήγουμε; Στο παιχνίδι, στους κανόνες και στο τρόπο!

Ταύροι και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!