Κυριακή με κλάματα - Τραγική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυριακή με κλάματα - Τραγική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου για τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της, η Άση Μπήλιου εξήγησε πως την Κυριακή η Σελήνη θα βγει νωρίς το πρωί σε φάση κενής πορείας, από τις 07:40 μέχρι τις 17:48 όπου και θα προχωρήσει στον Κριό, ενώ ο Κώστας Λεφάκης έκανε λόγο για μία εφιαλτική εβδομάδα.

Οι ώρες της κενής πορείας είναι εξαιρετικές για να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε, να ασχοληθούμε μόνο με ό,τι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, χωρίς να πιέζουμε τον εαυτό μας ή τους άλλους.

Στην πορεία η Σελήνη στον Κριό τις βραδινές ώρες ζωντανεύει λίγο τη διάθεσή μας και προσφέρεται για να προετοιμαστούμε καλύτερα για την εβδομάδα που ξεκινά.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Κυριακή προσφέρεται για να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο στο σπίτι τις πρωινές ώρες, με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας ζωντανεύει τη διάθεση και τους ρυθμούς σας, αλλά σας κάνει και πιο αγχώδεις. Αν έχετε κάπου να πάτε ή πρέπει να δουλέψετε κάποιες ώρες, προσέξτε με τον τρόπο σας μην επισκιάζετε τους άλλους.

Ταύρος

Η Κυριακή είναι σαφώς πιο άνετη μέρα και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, να χαρείτε με τους οικείους σας ένα πιο χαλαρό πρωινό ή να συναντήσετε φίλους και να κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο για ένα φαγητό. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον Κριό αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του άγχους για την επόμενη εβδομάδα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Δίδυμοι

Την Κυριακή ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση και ατονία τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας. Στην πορεία όμως το απόγευμα περνώντας στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ κοινωνικό τομέα στο ωροσκόπιο σας και σας ανοίγει την όρεξη να βγείτε ή να μιλήσετε με φίλους ή ακόμη να οργανώσετε μια έξοδο για το βράδυ με καλή παρέα.

Καρκίνος

Αρκετά χαλαρές οι πρωινές ώρες της Κυριακής σας επιτρέπουν να χαρείτε λίγο περισσότερο το σπίτι σας ή τη βόλτα σας, χωρίς να σας ζορίζουν. Η Σελήνη περνά το απόγευμα της Κυριακής στον Κριό και στο μυαλό σας θα είναι τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα.

Λέων

Την Κυριακή το πρωί θα είστε πιο χαλαροί και πραγματικά δεν υπάρχει και κανένας λόγος πίεσης με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας. Αφού η Σελήνη παίρνει «ρεπό», πάρτε κι εσείς από δραστηριότητες που σας πιέζουν. Το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Κριό, η διάθεση σας ανεβαίνει και θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι.

Παρθένος

Η Κυριακή ξεκινά με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς, αλλά πλέον είναι σε φάση κενής πορείας από το πρωί. Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να ηρεμήσετε, να ασχοληθείτε με τις ρουτίνες σας, να ξεκουραστείτε και γενικά να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στον Κριό και κάνει το βράδυ λίγο πιο αγχωτικό πιθανώς για θέματα της δουλειάς. Ίσως να έχετε και μια σχετική προετοιμασία για την εβδομάδα που έρχεται.

Άση Μπήλιου 13/11

Ζυγός

Η Κυριακή ξεκινά με πιο χαλαρούς ρυθμούς και κυλά έτσι μέχρι το απόγευμα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στους Ιχθύς. Από το απόγευμα όμως κι έπειτα, καθώς προχωρά στον Κριό, αρχίζει να χτίζεται μια ένταση σε μια σχέση και αν δεν δείξετε συγκαταβατικότητα μπορεί να υπάρχει βαθμιαία μια πόλωση.

Σκορπιός

Η Κυριακή ξεκινά με πιο άνετους ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στους Ιχθύς και δεν σας ζορίζει. Από το απόγευμα και μετά, καθώς προχωρά στον Κριό, δημιουργεί τάση για περισσότερο άγχος, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα ή είναι πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε προετοιμασία για τη δουλειά της ερχόμενης εβδομάδας.

Τοξότης

Οι πρωινές ώρες της Κυριακής είναι πιο χαλαρές, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στους Ιχθύς. Δεν χρειάζεται να πιέσετε, ούτε να πιεστείτε για κάτι. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι ή την οικογένεια σας. Από το απόγευμα της Κυριακής, που η Σελήνη προχωρά στον Κριό, η διάθεσή σας θα είναι πιο ανεβασμένη και σίγουρα θα νιώθετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια.

Αιγόκερως

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο χαλαρή τις πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα με έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους. Από το απόγευμα κι έπειτα που περνά στον Κριό, είναι πιθανόν να σας πιάνει μια νοσταλγία σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη, ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την οικογένεια σας.

Υδροχόος

Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή, με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας, για αρκετές ώρες από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Στην πορεία, προχωρώντας η Σελήνη στον Κριό, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές με φίλους, οπότε είναι μια καλή ιδέα να κανονίσετε κάτι για το βραδάκι για να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις ζωδίων 13/11

Ιχθύς

Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, αλλά τις περισσότερες ώρες της μέρας είναι σε φάση κενής πορείας. Έτσι καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε προκειμένου να χαλαρώσετε κάπως και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Από το απόγευμα που περνά στον Κριό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Αυτά τα ζώδια αισθάνονται ότι πνίγονται μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις

Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου; ζώδια

Κριός

Είναι παρορμητικός και αυθόρμητος και παρασύρεται σε απαγορευμένα εpωτικά μονοπάτια, ενώ δεν αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Βαριέται εύκολα, για αυτό και ψάχνει για καινούργια πράγματα πάντα. Αν θέλεις να τον κρατήσεις να του κάνεις συχνά παιχνιδιάρικες εκπλήξεις.

Τοξότης

Είναι ελεύθερη φύση και φοβάται να δεθεί, λατρεύει την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και βιώνει την αγάπη σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, όμως σε βάθος χρόνου η μακροχρόνια μονογαμική σχέση τον καίει. Έχει το φλερτ στο αίμα του και για αυτό του είναι δύσκολο να μένει πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Είναι γεννημένος επαναστάτης και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέες εμπειρίες και να κάνει πειραματισμούς. Δεν είναι ιδιαίτερα μονογαμικός, ούτε και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ούτε και ζηλιάρεις όμως. Είναι ρεαλιστής και λογικός και θέλει πρώτα να εξερευνήσει το άτομα και μετά να δει αν θέλει τη μονογαμία.