Κρίσιμη πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για το Σαββατοκύριακο - Τι θα συμβεί στα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρίσιμη πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για το Σαββατοκύριακο - Τι θα συμβεί στα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο που ξεκινάει αύριο, τονίζοντας πως η Πανσέληνος θα παίξει τον δικό της ρόλο για τα ζώδια.

«Όσοι είστε γεννημένοι, 2 Ιανουαρίου, 2 Μαρτίου, 2 Μαΐου, 4 Ιουλίου είστε οι πιο τυχεροί. Τους τυχαίνει κάτι απρόσμενο καλό. Μετά από όλη αυτή την ένταση που ζήσαμε, αυτό το Σαββατοκύριακο λέει πολλά η Αφροδίτη, η οποία σημαίνει απρόσμενους έρωτες και απρόσμενα οικονομικά.

Η Πανσέληνος αυτή, ενώ συνήθως στην Πανσέληνο λέμε πως δεν είναι καλά τα πράγματα, σε αυτή την Πανσέληνο θα μπορούσατε τουλάχιστον στα οικονομικά να έχετε θετικές εξελίξεις, πάντα βέβαια χωρίς υπερβολές», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ για μεγάλη ταλαιπωρία μίλησε στις προβλέψεις του ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

MagicF’Ariel: Ταυράκια προσοχή! Ο Άρης από τον Σκορπιό θα...

Καλημέρα στα Ταυράκια της παρέας! Με αφορμή τα αστρολογικά γεγονότα των ημερών, αποφάσισα να γράψω μερικά λογάκια, γιατί πολλές οι αντιθέσεις, κάτι δε μας τα λέει καλά εδώ πέρα, ή όλα πάνε περίφημα και δε το ξέρω;

Ο Άρης από τον Σκορπιό, μάχεται σώμα με σώμα με τον ανάδρομο Ουρανό, που βρίσκεται στο ζώδιό σας!

Κάτι πάει να κάνει ο Ερμής αύριο με τον Ποσειδώνα, θέλουν οπωσδήποτε να γλυκάνουν το τοπίο, αλλά κάπως χλωμό το βλέπω..!! Τις μέρες αυτές νιώθετε μια... διαβάστε την συνέχεια εδώ!