«Στις 4/12 έρχεται...» - Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στις 4/12 έρχεται...» - Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε μέσα από την ιστοσελίδα της, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για τις επόμενες μέρες που έρχονται και συγκεκριμένα για τις 4/12 όπου θα γίνει και η η τελευταία έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ για έναν δύσκολο Δεκέμβρη μίλησε και ο Κώστας Λεφάκης.

Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για σήμερα

Ο Ήλιος προχωρά τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Τοξότη, εγκαινιάζοντας για φέτος (δεν ισχύει το ίδιο κάθε χρόνο, καθώς ο Ήλιος περνά σε διαφορετική μέρα και ώρα σε κάθε ζώδιο) την έναρξη των γενεθλίων των Τοξοτών. Μια περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος, αλλά ρίχνει το τόξο στο μέλλον!

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές. Δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια η πανδημία μας έχει κόψει τα φτερά σε σχέση με τα ταξίδια και το έχει κάνει δύσκολο να μπορείς να προγραμματίσεις μετά από μερικές εβδομάδες αν θα μπορείς να φύγεις.

Άση Μπήλιου ζώδια 22/11

Καθώς σε λίγες μέρες έρχεται και η τελευταία έκλειψη της περιόδου στο ζώδιο του Τοξότη και συγκεκριμένα στις 4/12, ας έχετε στο μυαλό σας εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι χρειάζεται να αναβληθεί. Είμαστε σε μια πολύ ρευστή περίοδο ανάμεσα σε εκλείψεις, οπότε και τα πιο καλά σχεδιασμένα πλάνα μπορεί να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν όπως τα έχουμε στο μυαλό μας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους, αλλά και λίγο κυκλοθυμικούς μέσα στη μέρα. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό επιφυλάσσει κάποιες αυθόρμητες και ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις μας, αλλά και στις συνεργασίες μας.

Πηγή: asibiliou.gr

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι τεράστια προσοχή - Τις μέρες αυτές υπάρχει...

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας, το σύμπαν έχει στρέψει την προσοχή του εξολοκλήρου επάνω σας!

Τις μέρες αυτές, σας πιέζουν αφόρητα, ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και υπάρχει και ένας ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, που φέρνει τούμπα τα δεδομένα στο λεπτό! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι...διαβάστε την συνέχεια εδώ!