30/11: Σοβαρή προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία - Ποια ζώδια αφορά

Δώστε προσοχή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
30/11: Σοβαρή προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία - Ποια ζώδια αφορά

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις 30/11, μία ημερομηνία που θα επηρεάσει σημαντικά τα περισσότερα ζώδια του κύκλου.

«Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη. Όσοι πλανήτες μπαίνουν στον Σκορπιό, δημιουργούν ένα παρασκήνιο. Ο Ήλιος έφυγε πήγε στον Τοξότη και σε λίγο θα περάσει και ο Ερμής και από εκεί και πέρα θα μάθουμε πολλά παρασκηνιακά.

Στις 30/11 είναι μία πάρα πολύ καλή μέρα κατά την οποία μπορείτε να προωθήσετε πολλά θέματα που έχουν σχέση με την ομορφιά καθώς και με τις σχέσεις μας. Στο τέλος του μήνα μπορούμε να διορθώσουμε πολλά από τα κακώς κείμενα», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη από τη μεριά της σήμανε συναγερμό για ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Κάποιοι άνθρωποι θα σας ενοχλήσουν με τη στάση τους και κάποιοι άλλοι θα αρνηθούν να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους. Είναι ζήτημα νοοτροπίας και μην το θεωρείτε κάτι το ανυπέρβλητο.

Ταύρος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τη Σελήνη επεμβαίνει περίεργα στις σχέσεις σας, δημιουργεί εστίες έντασης και αντιπαράθεσης, κυρίως για όσους από εσάς θεωρούσατε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας δίνει περιθώρια σκέψης για τα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες και άλλες κοινές δράσεις χρειάζονται προσοχή!

Καρκίνος

Είστε δεκτικοί στις αλλαγές, δείχνετε μεγάλη αντοχή και κατανόηση στις ανάγκες των άλλων Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και να μην παραμελείτε την υγεία σας.

Λέων

Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στον ζωτικό σας χώρο, είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό, θα πρέπει να δείξετε και το αυστηρό σας πρόσωπο, την επιμονή σας στους κανόνες και να μην επιτρέψετε να αλλάξουν κάποιες ισορροπίες.

Παρθένος

Οι πρόσφατες αντιθέσεις και αντιξοότητες στις επαγγελματικές σας επαφές και δραστηριότητες έχουν αλλάξει τις προτεραιότητές σας και πιέζουν αναπόφευκτα για λύσεις.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Ζυγός

Το αίσθημα του καθήκοντος σας διακατέχει, σας αφυπνίζει και σας αναγκάζει να τρέξετε για να προλάβετε εξελίξεις, οικονομικές εκκρεμότητες και προσωπικές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Ελέγχετε την καταναλωτική σας διάθεση και μην πολυέξοδοι αυτήν την εβδομάδα!Θα τα καταφέρετε αν έχετε καλύτερη οργάνωση και αν αφήσετε κάποια πράγματα στη δική τους νομοτέλεια.

Τοξότης

Αποφύγετε συγκρούσεις στην εργασία και μην επιμένετε σε προτάσεις που βλέπετε ότι πέφτουν στο κενό. Διασφαλίστε ότι δεν συμμετέχετε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Αιγόκερως

Μπορείτε να εξελίξετε μια προσωπική γνωριμία, αν την περιβάλλετε με ευχάριστες προοπτικές. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην είστε ευκολόπιστοι στις παρακλήσεις των άλλων.

Υδροχόος

Επικοινωνία, μετακινήσεις, μεταφορές είναι οι τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για σήμερα. Προστατέψτε τα κεκτημένα και την αυτοτέλειά σας.

Ιχθύες

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βρείτε τη χρυσή τομή σε αντίθετες απόψεις και επιδιώξτε μια συνεννόηση στα πρακτικά σας ζητήματα.

elle.gr