Σήμανε συναγερμό η Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια - «Αύριο σκοτεινιάζει...»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σήμανε συναγερμό η Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια - «Αύριο σκοτεινιάζει...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (24/11) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε αυτές τις μέρες, ξεκαθαρίζοντας πως από αύριο τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα για όλα τα ζώδια.

«Τις επόμενες μέρες μπορεί να κερδίσετε την καρδιά του καλού ή της καλής σας. Αν φυσικά δεν μαλώσετε καθώς αυτές τις μέρες υπάρχουν λόγια που καίνε.

Αύριο σκοτεινιάζει το πράγμα, δεν είναι ιδιαίτερα καλή μέρα. Από το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Λιοντάρι και αγγίζει πάλι τον Κρόνο με τον Ουρανό. Πρέπει ωστόσο να προσέξουμε», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα, ενώ από τη μεριά του, ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη στο πιο αφιλόξενο ζώδιο - Το ερωτικό φινάλε του Νοεμβρίου 2021

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται ο Νοέμβρης φτάνει στο τέλος του με μια Αφροδίτη στο πιο αφιλόξενο ζώδιο, από ερωτικής άποψης πάντα, τον Αιγόκερω!

Αν και το έχω ξανά γράψει, ο Αιγόκερως δε πιστεύει στον έρωτα! Χλευάζει τον κεραυνοβόλο έρωτα! Βγάζει σπυριά στις ιστορίες απόλυτης αγάπης! Ναι μεν είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί καθαρά με την τετράγωνη λογική, ναι μεν το συμφέρον πάνω από όλα, όμως η εμπειρία μου λέει, πως όλα αυτά είναι η άμυνά του, για να μην πληγωθεί μελλοντικά! Οπότε η Αφροδίτη ενώ έχει τα κέφια της, σα να τρώει πόρτα από το ίδιο της το σπίτι! Ω μοντιέ.. και ξανά ω μοντιέ!

Μέχρι και τις 28/11 ο... διαβάστε την συνέχεια εδώ.