«Στις 29 και 30/11...» - Προειδοποίηση "σεισμός" από τη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στις 29 και 30/11...» - Προειδοποίηση

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (26/11) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις 29 και στις 30 Νοεμβρίου, δύο ημερομηνίες πολύ σημαντικές για όλα τα ζώδια του κύκλου.

«Αφήστε την έμπνευσή σας. Αυτό το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μας δίνει αυτή την έμπνευση που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Από εχθές η Σελήνη είναι στην Παρθένο και αυτό δημιουργεί καυγαδάκια που μπορεί να μας φορτίζουν. Μην πιέζετε καταστάσεις.

29 και 30 του μήνα, ο Άρης θα κάνει το τρίγωνο που περιμένουμε, που σημαίνει ότι θα βρούμε λύσεις σε πράγματα που δεν μπορούμε να βρούμε», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, ενώ και η Άση Μπήλιου προειδοποίησε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Κριοί, Λιοντάρια και Τοξότες προσοχή - Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη θα...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από καιρό οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά αισιόδοξες από άποψη αστρολογική! Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, επιτέλους νιώθουν απελευθερωμένοι από τα σκοτάδια του Σκορπιού, έχουν τόση όρεξη να μοιράσουν επιτέλους λαμπερά, ελπιδοφόρα μηνύματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο!

Οπότε το τέλος του Νοέμβρη και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, μας επιτρέπουν να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.